Krvavá noc v Hurbanove: Muž postrelil čašníčku, zastrelil jej priateľa a spáchal samovraždu

21-ročná čašníčka je v nemocnici v kritickom, ale stabilizovanom stave.

08.12.2017 08:11 , aktualizované: 11:57
strelba, hurbanovo, bar, policia Foto: ,
V hurbanovskom bare na Komárňanskej ulici sa v piatok krátko po 00:30 strieľalo. Šesdesiatjedenročného opitého muža vykázali z baru. Ten sa však do podniku vrátil aj s legálne držanou zbraňou a postrelil 21-ročnú čašníčku. Následne zastrelil jej 29-ročného priateľa, ktorý ju bránil. Páchateľ na mieste spáchal samovraždu.
debata (69)

V hurbanovskom bare na Komárňanskej ulici sa krátko po 00:30 strieľalo. Útočník postrelil čašníčku, zastrelil jej priateľa a následne spáchal samovraždu.

Podľa policajných informácií zverejnených na oficiálnej stránke Polície SR na sociálnej sieti facebook prišiel 61-ročný poľovník do baru opitý, odkiaľ ho majiteľ zariadenia vykázal von.

V aute strelca našla polícia muníciu. Informovala o tom na sociálnej sieti. Muž pri ceste naspäť do baru, z ktorého ho predtým vykázali, havaroval a svoje auto nechal v poli pri obci Zelený Háj.

Ako informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková, nahnevaný muž sa premiestnil do iného podniku a odtiaľ odišiel pravdepodobne taxíkom domov do blízkej obce.

Poľovník si z domu zobral dve zbrane, nasadol do auta a vrátil sa späť do baru, z ktorého ho vykázali, pričom po ceste do podniku havaroval.

Podľa prých informácií začal poľovník strielať najprv po čašníčke, ktorú zranil. Následne sa jej zastal jej 29-ročný priateľ, ktorého poľovník v návale emócií dlhou zbraňou do nohy postrelil a následne mu krátkou zbraňou ranou do hlavy spôsobil smrteľné poranenie.

Podľa svedkov tragédie si poľovník následne strelil do hlavy a na následky poranení zomrel na mieste.

Čašníčka je momentálne v nemocnici v kritickom, ale stabilizovanom stave. Mladú ženu previezli do bratislavskej nemocnice. Ako dodala Čuháková, na mieste doteraz prebiehajú neodkladné procesné úkony.

69 debata chyba
Viac na túto tému: #streľba #bar #Hurbanovo