Slovenské cesty sa v priebehu posledných hodín stali osudnými už trom ľuďom

Zrážku so smetiarskym autom neprežil 40-ročný vodič BMW X3. Nehoda sa stala v utorok večer. Vodič BMW išiel od Zvolenskej Slatiny na Zvolen.

17.01.2018 11:51
Nehoda Zvolen Foto: ,
Nehoda sa stala v utorok večer. Štyridsaťročný šofér vozidla BMW X3 išiel od Zvolenskej Slatiny na Zvolen. Po prejazde križovatky na Lieskovec zrejme v miernej zákrute neprispôsobil rýchlosť. Na zasneženej ceste dostal šmyk, bokom vletel do protismeru a zrazil sa s protiidúcim smetiarskym vozidlom. Zomrel na mieste.
debata

Ako informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, po prejazde križovatky na Lieskovec zrejme v miernej zákrute neprispôsobil rýchlosť a na zasneženej ceste dostal šmyk. Bokom vletel do protismeru a zrazil sa s protiidúcim smetiarskym vozidlom. Zomrel na mieste. Presné okolnosti nehody polícia vyšetruje.

Iba 19-ročná vodička prišla predpoludním o život po zrážke s kuriérskou dodávkou. Nehoda sa stala krátko pred 09:30 na ceste pri Trenčianskych Bohuslaviciach v okrese Nové Mesto nad Váhom. Je to prvá tragická nehoda v tomto roku na cestách v Trenčianskom kraji. Podľa doterajších informácií 43-ročný vodič Fiatu Ducato Maxi išiel smerom od Trenčína na Nové Mesto nad Váhom, keď do jeho jazdnej dráhy z doposiaľ nezistených príčin vošlo vozidlo Alfa Romeo s mladou Trenčiankou.

Napriek snahe záchranárov mladá vodička zomrela na mieste. Vodič dodávky utrpel ľahké zranenie, alkohol mu nezistili. Presné okolnosti nehody a mieru zavinenia polícia vyšetruje.

Ranná zrážka s odhŕňačom stála život iba 28-ročného vodiča z Martina. Nehoda sa stala asi o 06:15 v katastri Martina. Ako informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík, 28-ročný Martinčan na VW Bora prešiel do protismeru a zrazil sa s Tatrou s radlicou. Vodič osobného auta zomrel počas prevozu do nemocnice. Vodičovi nákladného vozidla alkohol nezistili, u obete nehody budú prípadný alkohol zisťovať pri pitve. Okolnosti nehody polícia vyšetruje.

Za posledných 24 hodín zasahovali hasiči na území Slovenska najmä pri nehodách, situáciu komplikovali poveternostné podmienky, nformovala hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Zuzana Farkasová.

debata chyba
Viac na túto tému: #cesty #dopravná situácia #úmrtia #dopravné nehody