V autobuse v Handlovej nahlásenú bombu nenašli

Nahlásenú bombu v autobuse v Handlovej nenašli. TASR to vo štvrtok večer potvrdila banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, ktorá uviedla, že pyrotechnická prehliadka skončila s negatívnym výsledkom.

25.01.2018 19:36 , aktualizované: 21:46
debata (2)

Do autobusu, kde bolo viac ako 20 cestujúcich, mal ešte vo Zvolene nastúpiť mladý pár, mladík mal následne vystúpiť a poslať svojej priateľke sms správu, že je v autobuse bomba, uviedla spoločnosti Ivana Strelcová.

Žena udalosť podľa nej nahlásila polícii, pričom vodič o ničom nevedel. „Keď prichádzali k stanici v Handlovej, tá už bola opáskovaná a čakali na nich policajti. Tí nechali zastaviť autobus pred páskou a nechali vystúpiť cestujúcich, ktorých odviedli do neďalekej herne,“ priblížila.

Cestujúcich, ktorých bolo vo vozidle viac ako 20, dočasne umiestnili do budovy hotela v blízkosti autobusovej stanice v Handlovej.

Udalosť pre TASR potvrdila i banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová. „Polícia na mieste vykonala prvotné úkony,“ dodala.

Na stanici boli i štyria hasiči z Handlovej, ktorí miesto udalosti zabezpečili, povedal pre TASR hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #bomba #autobus #Handlová #bomber #falošný poplach