Predplatitelia sa tešili z výhier: Na Pravdu nedáme dopustiť!

Veľká hra pre predplatiteľky a predplatiteľov denníka Pravda má víťazov! Vyhrať mohol každý, stačilo, aby jeho meno a priezvisko ku včerajšiemu dňu (5.2.2018) figurovalo v databáze predplatiteľov. Šťastným majiteľom vyše šiestich desiatok cien gratulujeme. Ostatným držíme palce pri ďalších hrách a súťažiach, ktoré pravidelne organizujeme. Všetkým čitateľkám a čitateľom ďakujeme za vernosť. Prajeme vám i vašim blízkym veľa pekných chvíľ s Pravdou.

06.02.2018 14:00

„Ale nehovorte?! Nuž, pravdaže, mám radosť! Ohromnú! Veď Pravdu si predplácam roky a roky. Tridsať istotne, ak nie viac! Je to môj obľúbený denník, čo tvrdím bez úmyslu nasilu vám robiť komplimenty. S úrovňou novín som veľmi spokojný, robím si z nich aj výstrižky!“

Takto spontánne zareagoval včera Peter Paulický z Dunajskej Stredy po tom, čo mu šéfredaktorka Nora Slišková v mene celej redakcie telefonicky oznámila skvelú novinu: Vo Veľkej predplatiteľskej hre Pravdy vyhral hlavnú cenu – poukážku na kúpu nábytku a bytového príslušenstva v sieti predajní či e-shope Drevona v hodnote 1 000 eur. Čo si však do bytu kúpi, to veru tak narýchlo povedať nevedel. „Budem sa predsa musieť dohodnúť s manželkou,“ zauvažoval čitateľ, ktorý si ako prvé vždy otvára názorové strany denníka.

zväčšiť
súťaž predplatitelia

Radosť z výhry mobilného telefónu iPhone 8, druhej udelenej ceny v súťaži, mala aj Mária Becková z Matejoviec, mestskej časti Popradu. „Na Pravdu už štyridsať rokov nedám dopustiť. Vždy som ju rada čítala. A vždy som v nej našla to, čo som potrebovala. Či už pre profesijný, alebo aj osobný život,“ zdôraznila.

Doslova ako uliata sadla výhra tretej ceny, LED televízora Orava, Antonovi Lukáčovi z Hanisky pri Prešove. „Veľmi sa teším, pekne vám ďakujem. Televízor sa mi určite zíde, ten starší nám už dosluhuje, akosi čudne žmurká… Dobre ste to trafili!“ skonštatoval veselo. Takisto, potvrdil, patrí k „pravďáckym verným“. Najprv si síce noviny pravidelne kupoval v stánku, no ostatné tri roky, keď je už na dôchodku, si Pravdu predpláca.

Jánovi Toporcerovi z Príboviec v okrese Martin žreb prisúdil štvrtú cenu, pobyt pre dve osoby v apartmánoch Hilson v Jasnej v Nízkych Tatrách. „Som rád, určite. Pôjdem sa zrekreovať s manželkou,“ prezradil čitateľ, ktorý je predplatiteľom Pravdy už viac ako sedem rokov.

Výherkyňa piatej ceny Viktória Komová z Prašíc v okrese Topoľčany, „hovor z novín“ prijala najprv nedôverčivo. Keď sa však dozvedela, že takisto získala rekreačný pobyt v Jasnej pre dvoch, potešilo ju to. „Je to pekné prekvapenie. Som naozaj šťastná,“ priznala. Denník takisto odoberá. Koľkože rokov? To vraj ani presne nevie. „Štafetu som kedysi prevzala po otcovi a už dlho v nej pokračujem,“ povedala. V novinách sa jej páči prakticky všetko, politické spravodajstvo domáce aj zahraničné, víkendová príloha, odľahčenejšie rubriky, ale opäť najmä – komentáre.

Predplatiteľskú súťaž Pravda vyhlásila vlani v decembri ako prejav úcty a vďaky k čitateľom, ktorí si denník pravidelne objednávajú, čím významne prispievajú k tomu, že si dlhodobo drží pozíciu najčítanejších a najpredávanejších mienkotvorných novín na Slovensku.

„Naše predplatiteľky a predplatiteľov si mimoriadne ceníme. Veľa z nich odoberá a číta Pravdu niekoľko desiatok rokov, je to už generačná záležitosť, Pravda je súčasťou rodiny, je to pre nás veľký záväzok. Aj touto cestou by som rada všetky čitateľky a čitateľov pozdravila a poďakovala im za priazeň. Urobíme všetko preto, aby Pravda, ktorá bude mať o dva roky sto rokov, im svojím obsahom vyhovovala naďalej,“ povedala Nora Slišková, šéfredaktorka Pravdy.

Účastníci súťaže si z nej, okrem už menovaných cien, po včerajšom žrebovaní odnesú aj desiatky ďalších, napríklad kávovary Tchibo Cafissimo, hrnce Stone Legend, epilátory Philips, naparovacie žehličky Beko, tlakomery BPM 40, Veľké encyklopédie zvierat, spoločenské hry Activity, výživové doplnky či zľavové karty Egocard.

V najbližších dňoch Pravda všetkým výhercom zašle gratulačné listy a zároveň im podá podrobné inštrukcie o spôsobe prevzatia výhier. Zoznam všetkých výhercov nájdte na stránke: klub.pravda.sk/su­taz

Pravda myslí aj na ďalšie verné čitateľky a čitateľov, ktorí v tejto súťaži nevyhrali. Každý týždeň z databázy predplatiteľov žrebujeme nových výhercov hodnotných kníh, ich zoznam zverejňujeme každý utorok.

Vďaka štatútu predplatiteľa čitateľkám a čitateľom neunikne žiadna z pravidelných či špeciálnych príloh a magazínov ani darčeky vo forme vložených máp, plagátov či ďalších chystaných prekvapení.

Ako jediný denník na Slovensku Pravda tiež ponúka vernostný program, ktorý umožní všetkým predplatiteľom ušetriť ročne desiatky eur za nákupy dennej potreby. Služba Klub Pravda umožňuje nakupovanie z pohodlia domova. Každý predplatiteľ Pravdy sa môže registrovať na internetovej stránke klub.pravda.sk, kde je možné bezplatne využívať zľavy u vybraných partnerov klubu. Okrem toho môžu členovia klubu využívať aj elektronický archív denníka Pravda.

© Autorské práva vyhradené

chyba
Viac na túto tému: #súťaž #denník Pravda #predplatitelia