Posledná rozlúčka so zavraždenou Martinou bude v piatok v Gregorovciach

Starosta obce Slavomír Verčimák vyhlásil finančnú zbierku pre rodinu Kušnírovú ako výraz súdržnosti a solidarity.

01.03.2018 12:25
debata (5)

V obci Gregorovce v okrese Prešov sa v piatok 2. marca o tretej popoludní uskutoční pohreb Martiny Kušnírovej, ktorá bola zavraždená spolu s novinárom Jánom Kuciakom. Informuje o tom dnešný prešovský Korzár.

Martinina matka Zlatica Kušnírová pre Korzár uviedla, že je odhodlaná bojovať za odhalenie páchateľov, a aby bol potrestaný každý, kto má na rukách jej krv. Chce, aby sa do vyšetrovania zapojil medzinárodný tím, lebo má obavy z manipulovania vyšetrovania zo strany slovenskej polície.

Vražda novinára Jána Kuciaka a jeho priateľky Martiny Kušnírovej sa hlboko dotkla nielen jej rodiny, ale aj obyvateľov jej rodnej obce Gregorovce. Starosta obce Slavomír Verčimák na internetovej stránke vyjadril sústrasť pozostalým rodinám a vyhlásil finančnú zbierku pre rodinu Kušnírovú ako výraz súdržnosti a solidarity. Verčimák na stránke uviedol, že zbierka má slúžiť na pokrytie rôznych výdavkov spojených s touto tragickou udalosťou.

Jána Kuciaka a jeho priateľku Martinu Kušnírovú zavraždili minulý týždeň v ich rodinnom dome vo Veľkej Mači. V moderných dejinách Slovenska je to prvá vražda novinára.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #vražda novinára Jána Kuciaka #Martina Kušnírová