Banská Bystrica: Polícia hľadá svedkov nehody, pri ktorej bol zranený 14-ročný chodec

Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, pri ktorej bol zranený 14-ročný chodec. Nehoda sa stala v stredu (28.3.) o 16.15 h na Laskomerskej ceste v Banskej Bystrici.

30.03.2018 13:05
Banská Bystrica polícia nehoda svedkovia pomoc Foto: ,
Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, pri ktorej bol zranený 14-ročný chodec. Nehoda sa stala v stredu 28. marca 2018 o 16.15 h na Laskomerskej ceste v Banskej Bystrici.
debata

Ako informovala banskobystrická policajná krajská hovorkyňa Mária Faltániová, doposiaľ nestotožnená vodička nedala na priechode pre chodcov prednosť chlapcovi a približne v strede cesty ho zrazila.

Po nehode vodička zastavila a opýtala ho, či sa mu niečo nestalo, na čo odpovedal, nech mu dá pokoj a nech ho neotravuje. Pokračoval pešo na Bakossovu ulicu, kde vošiel do železiarstva. Odtiaľ zatelefonoval svojmu otcovi. V nemocnici mu zistili povrchové poranenia hlavy a pomliaždenie ľavého kolena. „Vodička po nehode nastúpila do vozidla, a taktiež z miesta nehody odišla, bez oznámenia dopravnej nehody,“ dodala Faltániová.

Podľa vyjadrenia chlapca išlo o biele vozidlo typu SUV. Vodička bola vo veku približne 45 rokov, mala štíhlu, vysokú postavu s dlhými čiernymi vlasmi vo vrkoči.

„Prosíme neznámu vodičku, aby sa prihlásila na polícii a prípadne svedkov tejto dopravnej nehody, aby nám poskytli akékoľvek informácie, ktoré nám pomôžu nehodu objasniť,“ dodala Faltániová.

debata chyba
Viac na túto tému: #polícia #nehoda #Dukla Banská Bystrica