Ďalší odchod z RTVS, po dohode končí programový riaditeľ Búza

Z RTVS odchádza po vzájomnej dohode k 31. máju programový riaditeľ televíznej časti Tibor Búza.

06.04.2018 15:28
rtvs Foto: ,
Ilustračné foto.
debata (33)

„S Tiborom nás už od vysokoškolských štúdií spája mnohoročný priateľský a kolegiálny vzťah. Tento vzťah bol a je veľmi otvorený a priamy. Celé roky sme na mnohé otázky mali spoločný názor a na mnohé odlišný. To, čo nás vždy spájalo, bola zodpovednosť voči divákovi a poslucháčovi verejnoprávnych médií, ako aj snaha priniesť na televízny a rozhlasový trh kvalitné, vyvážené a hodnotné televízne i rozhlasové relácie. Tiborovi v ďalšom jeho pôsobení želám veľa úspechov a naše pracovné cesty, ktoré sa spojili, pôjdu onedlho popri sebe,“ uviedol generálny riaditeľ RTVS Jaroslav Rezník.

V tejto súvislosti poďakoval Búzovi za odvedenú prácu a za kontinuitu, ktorú pri kreovaní televíznych programov dokázal zachovať a rozvinúť.

„K rozhodnutiu ukončiť svoje pôsobenie v RTVS som dospel po dlhej dobe. Niekedy je jednoducho dobré vedieť, kedy je čas odísť. Ďakujem za úsilie a prácu mojim kolegom, interným aj externým spolupracovníkom. Verím, že verejnoprávne médiá budú naďalej spĺňať svoju verejnoprávnu službu, ktorou je služba divákom a poslucháčom,“ poznamenal Búza.

Informovala hovorkyňa RTVS Erika Rusnáková.

33 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #Jaroslav Rezník