Na kúpalisku v Partizánskom zomrel 71-ročný muž

Dôchodca (71) zomrel v pondelok na kúpalisku v Partizánskom. Dôvodom smrti staršieho muža bol pravdepodobne infarkt.

04.06.2018 19:02
kúpalisko, Partizánske Foto:
Kúpalisko Dúha v Partizánskom.
debata

Záchranári sa muža pokúšali ešte päťdesiat minút oživovať, ale žiaľ, pomôcť mu už nedokázali. Letné kúpalisko v Partizánskom otvorili tento rok už 1. júna.

„Ťažko sa hľadajú slová, ktorými je možné vyjadriť smútok. Dnes popoludní došlo k úmrtiu jedného z návštevníkov Mestského letného kúpaliska Dúha. Ide o 71-ročného občana nášho mesta, ktorý s najväčšou pravdepodobnosťou dostal počas kúpania srdcový infarkt,“ povedal primátor mesta Partizánske Jozef Božik.

Za mužom okamžite skočili plavčíci z kúpaliska a poskytli mu prvú pomoc, v tej potom pokračovali aj záchranári, ale pomôcť sa mu už nedalo. „Veľmi ma to mrzí. Je mi ľúto, že letnú turistickú sezónu začíname veľmi smutnou udalosťou,“ dodal J. Božik.

Primátor tiež varuje ľudí k opatrnosti a k tomu, aby nepreceňovali v týchto horúčavách svoje sily. Kúpalisko tento rok otvorili v Partizánskom mimoriadne skoro, kým v iných mestách sa na letnú sezónu ešte len pripravujú. Už 1. júna sa na Deň detí mohli najmenší Partizánčania kúpať zadarmo.

Tragédiu potvrdil aj trenčiansky policajný hovorca Pavol Kudlička. „Momentálne polícia udalosť preveruje,“ povedal policajný hovorca.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kúpalisko #Partizánske