Víťaz Veľkej májovej hry denníka Pravda získal Citroën C3

"Pekné auto. Je to skvelé, ďakujem, mám radosť. Veď kto by sa z takej senzačnej výhry netešil?" tak reagoval na zisk hlavnej ceny vo Veľkej májovej hre denníka Pravda Štefan Tinák z Topoľčian. Kľúče od osobného automobilu Citroën C3 mu v Bratislave odovzdala šéfredaktorka denníka Pravda Nora Slišková.

08.06.2018 17:36
výhra, súťaž Foto: ,
Štefan Tinák z Topoľčian si v piatok 8. júna prevzal osobný automobil Citroën C3 - hlavnú cenu Veľkej májovej hry denníka Pravda. Čitateľská hra mala dovedna 69 výhercov, ostatní odmenení získali ceny dohromady v hodnote 18 000 eur.

„Pravdu čítam už vyše 20 rokov,“ povedal šťastný výherca. „Najskôr som si po ňu chodil pravidelne do novinového stánku, ale neskôr sa mi už nechcelo, tak ju mám už niekoľko rokov predplatenú.“

Štefan Tinák prezradil, že medzi výhercami v čitateľských súťažiach nie je nováčik. Pred zhruba dvoma rokmi sa na neho usmialo šťastie aj v jednom z pravidelných žrebovaní z databázy predplatiteľov. „Odmenili ste ma vtedy šikovným kávovarom. Syn akurát oslavoval 30 rokov, tak som mal vďaka Pravde pre neho pekný darček.“

Štefan Tinák z Topoľčian preberá kľúče od... Foto: Robert Hüttner, Pravda
web, súťaž Štefan Tinák z Topoľčian preberá kľúče od vozidla Citroën C3 od šéfredaktorky denníka Pravda Nory Sliškovej. K hlavnej cene Veľkej májovej hry denníka Pravda mu zagratuloval aj zástupca šéfredaktorky Jakub Prokeš.

Veľká májová hra denníka Pravda mala dovedna 69 výhercov, ostatní odmenení získali ceny dohromady v hodnote 18 000 eur. Ocenili sme ich poukážkami na nákup kuchynských spotrebičov či potravín, mobilnými telefónmi, kávovarmi, mixérmi, žehličkami, šľahačmi, víkendovými pobytmi, lekciami školy šmyku, spoločenskými hrami a veľkými obrazovými encyklopédiami.

Pravda pripravuje pre svoje čitateľky a čitateľov súťaže a hry pravidelne. Každý týždeň v utorok napríklad zverejňujeme mená desiatich vyžrebovaných predplatiteľov, ktorých čitateľskú vernosť odmeňujeme rôznymi darčekmi.

© Autorské práva vyhradené

chyba
Viac na túto tému: #auto #výhra #Veľká májová hra denníka Pravda