Tehotná žena bola postrelená, musela predčasne porodiť

Z neopatrnosti sa takmer stala tragédia. V Zemplínskom Klečenove bola v sobotu postrelená tehotná žena v ôsmom mesiaci. Dieťatku, ktoré porodila cisárskym rezom, v nôžke uviazol zrejme brok. Strieľať pritom malo iba štvorročné dieťa.

10.06.2018 09:49 , aktualizované: 16:20
debata (9)

Polícia na sociálnej sieti uvádza, že o postrelenej žene a nutnom pôrode ich informovala trebišovská nemocnica. „Po príchode na miesto skutku bola zaistená zbraň s nábojmi, ktoré boli zaslané na expertízne skúmanie,“ dodáva polícia.

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre zločin ublíženia na zdraví v štádiu pokusu. Zatiaľ však vzhľadom na prebiehajúce procesné úkony bližšie informácie poskytovať nechce. Podľa portálu noviny.sk mal strieľať štvorročný chlapček. V sobotu večer počas rodinného posedenia vraj vzal vzduchovku, ktorá ležala na stole, a vystrelil. Trafil 24-ročnú mamu tak nešťastne do brucha, že brok uviazol v nôžke ešte nenarodeného dieťatka. Preto v nemocnici musela porodiť cisárskym rezom.

Ako informoval agentúru TASR Tomáš Kráľ, hovorca siete nemocníc Svet zdravia, do ktorej patrí aj nemocnica v Trebišove, čerstvá mamička i jej bábätko sú v stabilizovanom stave. „Dieťa ešte v noci previezli na vyššie neonatologické pracovisko do Košíc,“ doplnil.

Agentúrnu správu sme vymenili za autorský článok z denníka Pravda.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #streľba #matka #Trebišov