D2 bola uzavretá pre zrážku troch kamiónov, zomrel jeden človek

Na diaľnici D2 v úseku z Rajky do Bratislavy sa zrazili tri kamióny. Následky zrážky odstraňovalo na mieste 20 hasičov s piatimi kusmi hasičskej techniky.

09.07.2018 13:48 , aktualizované: 19:44
debata

„Nehoda bola nahlásená pred 12.30 h, v jednom vozidle zostal zakliesnený vodič,“ informovali z Operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave.

Podľa informácií polície pri nehode prišiel jeden človek o život. „Diaľnica je v smere z Maďarska do Bratislavy pri Čunove uzavretá,“ uviedli policajti na sociálnej sieti. Okolnosti nehody vyšetrovali.

„Vodič nákladného motorového vozidla Mercedes so slovinskými poznávacími značkami z doposiaľ presne nezistených príčin narazil do pred ním idúceho nákladného vozidla takisto značky Mercedes so slovinskými poznávacími značkami, ktoré následne narazilo do ďalšieho nákladného auta Volvo s maďarskými poznávacími značkami. Po náraze zostal vodič prvého Mercedesu bez známok života zakliesnený v priestore kabíny, odkiaľ ho v súčasnosti prostredníctvom techniky vyslobodzujú príslušníci Hasičského a Záchranného zboru,“ informovala policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková s tým, že nikto ďalší sa nezranil.

Polícia už urobila aj dychové skúšky na alkohol, ten u dvoch vodičov nezistili, u nebohého nariadili odber krvi. Škodu na kamiónoch ešte len vyčísľujú.

debata chyba
Viac na túto tému: #dopravná nehoda #uzávierka cesty #diaľnica D2