Sulík ponúkol Kiskovi post šéfa SaS, tvrdia národniari

Richard Sulík túto informáciu dementoval, palác sa k nej zatiaľ nevyjadril.

15.07.2018 12:41
Kiska, Sulik, Foto: ,
Predseda strany SaS Richard Sulík počas stretnutia s prezidentom Andrejom Kiskom.
debata (109)

Národniari prišli s touto informáciou v rámci reakcie na obvinenia, že predseda SNS Andrej Danko je spoluzodpovedný za existenciu základne motorkárskeho gangu Noční vlci na Slovensku: "„Sulík a SaS majú paniku z jesene zo svojich preferencií, tak vymýšľajú témy napríklad aj o Nočných vlkoch. SaS nezachráni už však ani to, že pán Sulík núka post šéfa strany SaS Andrejovi Kiskovi,“ reagovala SNS prostredníctvom riaditeľky kancelárie predsedu SNS Andreja Danka Zuzany Škopcovej.

„Pán Danko by nemusel naletieť na každú klebetu, ktorou ho nakŕmi SIS-ka,“ reagoval predseda SaS Sulík. Kancelária prezidenta zatiaľ neodpovedala.

Hlava štátu v máji oznámila, že v budúcoročných prezidentských voľbách už nebude kandidovať. Z politiky sa však úplne stiahnuť neplánuje. Slovensko podľa neho potrebuje zásadnú zmenu štýlu vládnutia. Cíti osobnú zodpovednosť prispieť k takejto zmene.

„Budem preto premýšľať, ako najlepšie využiť autoritu a dôveru veľkej časti verejnosti, aby som po skončení prezidentského mandátu prispel k začiatku novej politickej éry na Slovensku. Spojiť tých, čo sú nielen ochotní, ale aj schopní vládnuť zodpovedne a slušne,“ uviedol.

Viac chce prezradiť po jesenných komunálnych voľbách.

109 debata chyba
Viac na túto tému: #Richard Sulík #Andrej Kiska #SASKA