Ficov mediálny poradca Erik Tomáš chce vstúpiť do strany

Poslanec NR SR Erik Tomáš, ktorý sa do parlamentu dostal na kandidátke Smeru, zvažuje vstup do tejto strany. Ako povedal, dlhodobo pôsobil v profesionálnych pozíciách v oblasti komunikácie a pri nich nevznikala potreba členstva v strane.

15.08.2018 11:21
parlament, tomas Erik Foto: ,
Poslanec NR SR Erik Tomáš.
debata (4)

„Napriek tomu, že nie som členom strany, si verejnosť po tých rokoch moju tvár už automaticky spája so značkou Smer. Od roku 2016 som poslancom NR SR za Smer a samozrejme si uvedomujem, že moja pozícia sa zásadne zmenila. Viedol som už diskusie s vrcholnými predstaviteľmi strany a silno zvažujem, že do strany vstúpim. Do konca leta by som mal túto otázku uzavrieť,“ povedal.

Niektorí poslanci NR SR za Smer-SD prestávajú niekedy hlasovať spolu s väčšinou v klube. Marek Maďarič predložil návrh novely zákona s opozičným poslancom Martinom Poliačikom. „Marek Maďarič sa už dlhodobo stavia do pozície vnútorného kritika v strane, ale pri drvivej väčšine zákonov z dielne koalície hlasuje za a zatiaľ jeho pozíciu nemôžeme označiť za takú, že by nepodporoval súčasnú vládu. To je kľúčové. Kým to tak bude, nebudem špekulovať. Ale čo Marek Maďarič v budúcnosti urobí, bude jeho osobné rozhodnutie,“ povedal Tomáš.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Smer #Erik Tomáš