Na D2 sa zrazila dodávka s kamiónom, päť ľudí sa zranilo

Na diaľnici D2 v 11. kilometri pri Sekuliach sa po 6. hodine zrazilo dodávkové vozidlo s rumunskou poznávacou značkou s kamiónom. Podľa aktuálnych zistení si nehoda vyžiadala päť zranených. Diaľnicu polícia uzatvorila v oboch smeroch, na mieste zasahovali zložky Integrovaného záchranného systému.

21.09.2018 08:53 , aktualizované: 11:08
debata (1)

Podľa Martina Krajčoviča, vedúceho oddelenia operačného riadenia Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) SR, v Trnave zranených odviezli do nemocníc sanitky a vrtuľník. Hasiči poskytli zraneným predlekársku pomoc, nasadení boli príslušníci okresného riaditeľstva HaZZ Malacky a hasiči z Kútov.

Podľa informácií krajskej policajnej hovorkyne v Trnave Márie Linkešovej k nehode došlo zo zatiaľ nezistených príčin. V dodávke bolo v čase nárazu asi šesť osôb vrátane vodiča. "Z toho 39-ročnú ženu previezli s vážnejšími zraneniami vrtuľníkom a ďalšie štyri osoby vo veku 16 rokov, 15 rokov, 51 rokov a 21 rokov previezli záchranári do bratislavských nemocníc. Rozsah ich zranení zatiaľ nie je známy, 53-ročný vodič kamiónu sa pri nehode nezranil. Polícia je stále na mieste dopravnej nehody a zisťuje presné príčiny a okolnosti, za ktorých k zrážke došlo.

Polícia apeluje na vodičov, aby nielen na diaľnici zvýšili opatrnosť a rešpektovali osadené dopravné značenie.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #nehoda #diaľnica D2