Miroslav nechápe, prečo je na identikite v prípade vraždy Kuciaka

Miroslav Č., ktorý je podľa svedka a bývalého kolegu Mareka človekom z identikitu súvisiaceho s vraždou investigatívneho novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej, nechápe, prečo je na policajnej kresbe. Tvrdí, že ho polícia ešte nekontaktovala.

25.09.2018 10:05
kriminalita Kuciak vražda Špeciálna prokuratúra Foto: ,
Identikit možného svedka hľadaného v súvislosti s vraždou Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej.
debata (95)

„Mne to v piatok volala svokra a moji príbuzní, tak sme zostali z toho hotoví, že prečo práve ja. Veď ja s tým nič nemám,“ povedal Miroslav. Ako ďalej uviedol, zavolal policajtom, zobrali si jeho číslo, ale zatiaľ sa mu nikto neozval. Zároveň rozmýšľa, že pôjde na políciu v Ostrave, lebo ako tvrdí, „ostravskí policajti spolupracujú so slovenskými“. Potvrdil, že do Česka odišiel spolu so svojou rodinou pre prácu a z Veľkej Mače, kde predtým býval, neutiekol.

Miroslav uviedol, že o Kuciakovi a jeho snúbenici nevedel. „My sme nevedeli o tom, kto to bol, ani kde sa to vlastne stalo,“ povedal. Poznamenal, že vo februári, keď sa stala vražda, normálne pracoval. Tvrdí, že ani nevie, kde sa dom zavraždeného novinára nachádza a rovnako nevie ani to, na akej ulici to bolo. Potvrdil, že sa s Kuciakom vôbec nepoznal. Zároveň vyvrátil tvrdenie, že by sa poznal s Vadalovcami alebo, že pije a hrá na automatoch.

95 debata chyba
Viac na túto tému: #svedok #vražda novinára Jána Kuciaka