Pellegrini navštívil Vojenské spravodajstvo, rokoval aj o prioritách služby

Premiér Peter Pellegrini navštívil Vojenské spravodajstvo (VS). Počas stretnutia s jeho riaditeľom Jánom Balciarom, ako aj ďalšími predstaviteľmi vedenia, rokovali o prioritách spravodajstva či o aktuálnej bezpečnostnej situácii na území Slovenska.

25.09.2018 13:50
pellegrini, vojenské spravodajstvo Foto: ,
Riaditeľ Vojenského spravodajstva (VS) Ján Balciar (vľavo) a predseda vlády SR Peter Pellegrini (vpravo) počas stretnutia s riaditeľom a predstaviteľmi vedenia VS, na ktorom rokovali o prioritách spravodajstva či o aktuálnej bezpečnostnej situácii na území Slovenska.
debata (2)

Predseda vlády ocenil dôležitú úlohu Vojenského spravodajstva pri zabezpečovaní bezpečnosti našej krajiny. Pellegrini Vojenské spravodajstvo navštívil v pondelok 24. septembra. Informoval o tom tlačový odbor úradu vlády.

Na stretnutí predstavitelia spravodajstva premiéra tiež informovali o bezpečnostnej situácii v operáciách medzinárodného krízového manažmentu. Predseda vlády ocenil vysokú profesionalitu práce príslušníkov Vojenského spravodajstva a vyjadril presvedčenie, že VS je pripravené čeliť aktuálnym a novým bezpečnostným hrozbám, vrátane kybernetických.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #návšteva #vojenské spravodajstvo #Peter Pellegrini