TV Pravda štartuje exkluzívne: rozhovorom s premiérom

Chceme z Pravdy urobiť ešte silnejší produkt, avizoval na jar, krátko po kúpe vydavateľstva PEREX, a.s., jeden z jej nových majiteľov Michal Voráček. Prvým z chystaných nových projektov je TV Pravda, ktorá dnes večer začne ponúkať svoj obsah. Premiérovým, exkluzívnym hosťom nového štúdia bol predseda slovenskej vlády Peter Pellegrini.

03.10.2018 06:00
TV Pravda, štúdio Foto: ,
Nové štúdio TV Pravda.

„Pravda prechádza zásadnou zmenou, multimedializuje svoj obsah. Je to pre nás veľký krok, chceme byť ešte bližšie našim čitateľkám a čitateľom. Urobíme všetko preto, aby sme ponúkali kvalitný, originálny a atraktívny videoobsah. Verím, že našich čitateľov a teraz už aj divákov novým projektom TV Pravda potešíme a zaujmeme,“ povedala Nora Slišková, šéfredaktorka denníka Pravda.

Okrem spravodajských tém a živých prenosov z kľúčových domácich udalostí budú postupne na TV Pravda pribúdať pravidelné programy. Vzniknú v novom modernom štúdiu, vybudovanom v priestoroch vydavateľstva Perex. Diskusná relácia má názov Ide o pravdu, na aktuálne témy bude s jedným či viacerými hosťami debatovať moderátorka Zuzana Martináková. Exkluzívny priestor dostane v blízkom čase hudobníčka a dídžejka Matia, na svoje si prídu v prvej etape priaznivci športu, automobilizmu, šoubiznisu. Ukrátení nebudú ani čitatelia najnavštevova­nejšieho receptového portálu Varecha.sk, množstvo postupov, ako pripraviť dobré jedlo, dostane zaujímavú videopodobu.

Webová stránka Pravdy patrí k najčítanejším na slovenskom trhu. Mesačne na web zavíta viac ako 1,5 milióna reálnych užívateľov. Vydavateľ verí, že kvalitný videoobsah zatraktívni čas strávený na stránke pre súčasných a zároveň pomôže prilákať aj nových čitateľov.

Nové štúdio TV Pravda. Foto: Ľuboš Pilc, Pravda
TV Pravda, štúdio Nové štúdio TV Pravda.

© Autorské práva vyhradené

chyba
Viac na túto tému: #Pravda #Peter Pellegrini #TV Pravda #Zuzana Martináková