Saková ocenila policajtov, ktorí vyšetrovali vraždu Kuciaka

Ministerka vnútra Denisa Saková (Smer) ocenila policajtov a policajtky, ktorí pracovali na objasnení vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Troch mimoriadne povýšili, ostatní dostali finančné odmeny. Informovala o tom polícia na sociálnej sieti.

08.10.2018 21:24
debata (13)

„Pre mňa je významná udalosť, že práve vašou iniciatívnou a veľmi odbornou a vysoko analytickou prácou tu dnes môžeme sedieť a môžeme sa pýšiť tým, že vy ste boli pri tom, aby sa táto vražda objasnila,“ uviedla ministerka.

Policajtom sa poďakoval aj prezident Policajného zboru SR Milan Lučanský. „Bude to náležite ocenené. Len objasniť je tá prvá, základná časť celého prípadu, teraz to bude hlavné preukázať a odsúdiť, aby tí, čo za týmto činom stoja, boli právoplatne potrestaní,“ dodal Lučanský.

Prácu policajtov ocenil aj šéf vyšetrovacieho tímu. „Moja vďaka patrí vám ako profesionálom, myslím si, že ste odviedli perfektnú robotu. A vy ste boli tí, ktorí ste dostali ten tím tam, kde teraz je,“ dodal šéf vyšetrovacieho tímu, ktorý sa podieľal na vyšetrení dvojnásobnej vraždy.

13 debata chyba
Viac na túto tému: #Denisa Saková #vražda novinára Jána Kuciaka