UK má k dispozícii oponentský posudok zmiznutej rigoróznej práce

Univerzita Komenského v Bratislave (UK) má k dispozícii spis z rigorózneho konania a oponentský posudok rigoróznej práce, obhajovanej na Právnickej fakulte UK v roku 1999 s názvom Verejná správa a jej charakteristické črty.

18.10.2018 11:22
univerzita komenskeho Foto: ,
Univerzita Komenského v Bratislave.
debata (43)

„Dňa 17. októbra sme za účasti vedúcej Archívu UK, dekana Právnickej fakulty UK Eduarda Burdu a dvoch zástupcov vedenia UK predmetný spis vrátane oponentského posudku zaistili, urobili niekoľko kópií a originál uložili do notárskej úschovy. Obsah oponentského posudku v spojitosti s menom autora/ky (verejne dohľadateľným v informačnom systéme UK) možno chápať ako osobný údaj," píše sa v stanovisku univerzity, ktoré poslala Lenka Miller z oddelenia vzťahov s verejnosťou.

Univerzita sa momentálne usiluje, aby od autora/ky získala súhlas so zverejnením posudku a preveruje možnosti legálneho zverejnenia aj bez súhlasu.

Dekan Právnickej fakulty UK na stredajšej tlačovej besede novinárom povedal, že sa stratila rigorózna práca s rovnakým názvom a s rovnakým počtom strán, aký má mať rigorózna práca Andreja Danka.

43 debata chyba
Viac na túto tému: #Andrej Danko #Univerzita Komenského v Bratislave #rigorózna práca