Kate Moss sa pre reklamu vyzliekla donaha

Modelka Kate Moss síce zažila minulý rok poriadne nepríjemnosti v súvislosti s drogovou aférou, ale zdá sa, že na jej profesionálnej kariére sa to vôbec neodráža. Po prvotných ťahoch módnych klientov, ktorí ju vyradili zo svojich kampaní, má teraz práce ako maku. Foto v článku!

26.04.2006 16:11
debata

Jednou z nich je aj kampaň pre firmu Nikon, pre ktorú sa štýlová Britka stala tvárou na niekoľko mesiacov. Podľa hovorcu firmy si vybrali Kate práve preto, aby sa svojim výrobkom priblížili mladej generácii a poukázali na výhody a prednosti propagovaného tovaru – nového fotoaparátu Coolpix S6.

A aby toho nebolo málo, pripravili pre verejnosť sexi reklamnú kampaň. Modelka sa totiž na plagátoch objaví úplne nahá len s fotoaparátom v ruke. Obrázky sa objavia v tlačenej verzii, do televízie natočila Mossová reklamu v rovnakom duchu.

Špeciálny druh propagácie bude robiť modelka, s ktorou nedávno podpísal opätovnú zmluvu aj Calvin Klein, na internetovej stránke. Tam totiž po dohode s Nikonom odprezentuje novú minikameru.

debata chyba

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...