Prepriahanie koní v Bratislave nemá pre Smer význam

Predseda strany Smer Robert Fico sa počas tlačovej besedy v súvislosti s nadchádzajúcimi komunálnymi voľbami vyjadril k doterajšej spolupráci strany Smer so súčasným vedením mesta Bratislava.

25.10.2018 16:31 , aktualizované: 18:37
fico, pellegrini Foto: ,
Predseda strany Smer Robert Fico a podpredseda strany a predseda vlády Peter Pellegrini na brífingu Smeru.
debata (21)

„Ako strana Smer mimoriadne oceňujeme spoluprácu magistrátu a primátora s vládou pokiaľ ide o priority Bratislavy. Bratislava nie je najpopulárnejšie mesto na Slovensku ale je hlavné a našou povinnosťou je ho zveľaďovať tak, aby keď ho niekto navštívi, mohlo slušne reprezentovať Slovensko. Spoločne s terajším primátorom Nesrovnalom sa nám veľa vecí podarilo alebo je rozpracovaných, preto je náš názor, že nemá význam aby došlo k akémukoľvek prepriahaniu koní v Bratislave,“ vyjadril sa predseda strany Robert Fico.

Ivo Nesrovnal podporu zo strany Smeru v reakcii na slová Roberta Fica odmietol. „Nech poviem, alebo vyhlásim čokoľvek, akokoľvek hlasno, budú ma niektoré médiá označovať ako kandidáta Smeru. Kandidujem ako nezávislý, rovnako, ako pred 4 rokmi,“ uviedol na svojom facebooku Nesrovnal.

„Ja nie som kandidát, ktorého jednofarebný Smer zvolil za riaditeľa RTVS a keby RTVS nepripadla SNS, tak by tam sedel doteraz. A nie som ani ten, kto chodil so špičkami Smeru na Donovaly. Zostávam naďalej nezávislým kandidátom a uchádzam sa o hlasy všetkých Bratislavčanov,“ napísal Nesrovnal.

Zároveň sa Fico vyjadril aj k súčasnému trendu nezávislých kandidátov, ktorý podľa neho bude pretrvávať aj v nasledujúcich komunálnych voľbách. Svoju pozíciu si však Smer plánuje obhájiť. „Chceme dosiahnuť slušný výsledok, nie sme žiadna mydlová bublina, sme reálna strana,“ povedal.

© Autorské práva vyhradené

21 debata chyba
Viac na túto tému: #Ivo Nesrovnal #komunálne voľby 2018