Ocenenie pre trenčiansky Hotel Elizabeth

Najlepší mestský hotel v regióne - toto prestížne ocenenie získal trenčiansky Hotel Elizabeth na jednej z najvýznamnejších akcií pre všetkých hoteliérov vo svete.

06.11.2018 11:57
debata (1)
Jan Svoboda, konateľ Hotela Elizabeth v... Foto: Archív Pravdy
Jan Svoboda Jan Svoboda, konateľ Hotela Elizabeth v Trenčíne, s ocenením za Najlepší mestský hotel v regióne.

Globálne oceňovanie Haute Grandier sa tento rok konalo 1. novembra 2018 v Pallazzo Versace v Dubaji. Hodnotenie sa uskutočňuje na základe hlasov od širokej verejnosti, aktivity hotelov na internete a následne rozhoduje odborná komisia, ktorá garantuje transparentnosť hlasovacieho procesu.

Vyhlasovanie cien Haute Grandier 2018 v... Foto: Archív Pravdy
Haute Grandier 2018 Vyhlasovanie cien Haute Grandier 2018 v Pallazzo Versace v Dubaji.

Celkovým víťazom pre rok 2018 sa stal Five Palm Jumeriah Dubai. Ocenenie za Najlepší mestský hotel v regióne prevzal z rúk Marinique De Wet, zakladateľky Haute Grandier, Jan Svoboda, konateľ Hotela Elizabeth v Trenčíne.

„Ocenenie pre Hotel Elizabeth v takej silnej konkurencii globálnych značiek považujeme za skvelú reklamu nielen pre mesto Trenčín, ale aj Slovenska ako destinácie hodnej návštevy, kde je možné nájsť kvalitné hotely s adekvátnymi službami,“ vyjadril sa Jan Svoboda po prevzatí ocenenia. (Jan Svoboda je predsedom Dozornej rady P E R E X, a. s., ktorá je vydavateľom denníka Pravda).

Jan Svoboda, konateľ Hotela Elizabeth v... Foto: Archív Pravdy
Jan Svoboda, Najlepší mestský hotel v regióne Jan Svoboda, konateľ Hotela Elizabeth v Trenčíne, preberá ocenenie za Najlepší mestský hotel v regióne.

Hotel Elizabeth otvorili v septembri 2012 po takmer dvojročnej rekonštrukcii. Ponúka 78 komfortných izieb, wellness Caracalla spa, secesnú kaviareň Sisi a originálnu reštauráciu Elizabeth. V minulosti už získal niekoľko európskych ocenení a v súčasnosti ho riadi aktuálny hoteliér roka T. Viganó.

Prevádzkovateľom hotela Elizabeth je skupina SYNOT, ktorého zakladateľom je Ivo Valenta, ktorý je aj spolumajiteľom denníka Pravda.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #hotel elizabeth #Haute Grandier