NAKA zasahovala na viacerých miestach Slovenska

Za obzvlášť závažný zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi, vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry obvinil dvoch mužov vo veku 42 a 35 rokov a jednu 19-ročnú ženu, dvaja sú z okresu Spisšká Nová Ves a jeden z Kežmarku.

10.11.2018 15:46
debata (16)

Ako informovala hovorkyňa Prezídia PZ Denisa Baloghová, policajti Národnej kriminálnej agentúry v piatok zasahovali od skorého rána v Ružomberku, Kežmarku, Spišskej Novej Vsi a v Košiciach. Na akcii sa podieľali aj policajti z Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach.

„Policajti vykonali dve prehliadky nebytových priestorov, zadržali tri osoby. Zaistili plastovú striekačku s obsahom metamfetamínu, z ktorých by sa dalo vyrobiť šesť dávok drog, tiež vrecúško s obsahom metamfetamínu minimálne na 38 dávok drog. Policajti odhalili a zaistili laboratórium na výrobu drog a veľké množstvo zbraní, streliva a výbušnín,“ informovala Baloghová.

Podľa zistení polície si mali obvinení zadovažovať drogy z rôznych kútov Slovenska a potom ďalej distribuovať v ďalších mestách. Počas včerajšej akcie policajti zadržali dvoch obvinených s drogami v osobnom motorovom vozidle. Po dokázaní viny hrozí obvineným osobám trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov.

16 debata chyba
Viac na túto tému: #kežmarok #NAKA #polícia SR