TOP 5 videí týždňa TV Pravda

Bude obchvat Bratislavy v roku 2020? Klamal Kiska? Kam zmizli eurofondy na kultúru? Kde sa ukrýval Šajgal? Ako sa vám páči nový Národný futbalový štadión? Pozrite si TOP 5 videí uplynulého týždňa na TV Pravda.

15.12.2018 06:00
debata
Video

1.

Výstavba obchvatu Bratislavy po diaľnici D4 a rýchlostnej ceste R7 sa po prvotnom váhaní rýchlo rozbehla. Pozrite si unikátne zábery z výstavby obchvatu.

***

Video

2.

Bol prezident Andrej Kiska v pozemkovej kauze obeť či páchateľ? Prečo zatĺkal, že pozemkov vo Veľkom Slavkove kupoval viac a vyhováral sa na náhodnú kúpu či inzerát, ktorý možno vôbec nebol?

***

Video

3.

Slovenské národné divadlo v katastrofálnom stave a eurofondy na kultúru v hodnote 250 miliónov eur práve odchádzali „komínom“. Ministerka kultúry Ľubica Laššáková (Smer) v relácii TV Pravda Ide o Pravdu opísala, že rezort našla v neľahkej situácii.

***

Video

4.

Igor Šajgal, ktorý je zapletený do vydierania a objednania lúpežného prepadnutia, pri ktorom zomrel človek, sa dokázal tri roky skrývať. Ako sa mu to podarilo?

***

Video

5.

Pozrite si nový Národný futbalový štadión, ktorý postavili v Bratislave na mieste pôvodného štadióna Slovana Bratislava.

***

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #SND #obchvat Bratislavy #Národný futbalový štadión #igor šajgal #Kiskova pozemková kauza