TOP 5 videí týždňa TV Pravda

Ako sa stavia šiesty most cez Dunaj? Odsúdia Kočnera? Zostane Kiska v Grasalkovičovom paláci? Posolstvo vianočných sviatkov? Horehronie na dlani? Pozrite si TOP 5 videí uplynulého týždňa na TV Pravda.

22.12.2018 06:00
debata (1)
Video

1.

V blízkosti Dunaja sa presúva dvojica unikátnych oceľových skruží, ktoré vytvoria kostru šiesteho bratislavského mos­ta.

***

Video

2.

Ozbrojená eskorta dotiahla Mariana Kočnera na Špecializovaný trestný súd v Banskej Bystrici, ktorý rozhodol, že Kočner bude v sprísnenej väzbe.

***

Video

3.

Podpredseda SNS a poslanec Anton Hrnko naznačil, že Kiska by mal opustiť Grasalkovičov palác, ktorý je sídlom prezidenta. Reagoval tak na kauzy Kisku, vrátane posledného škandálu s pozemkami vo Veľkom Slavkove.

***

Video

4.

Aké je posolstvo vianočných sviatkov pre dnešného moderného človeka a nie je v kontraste so všadeprítomným konzumom? Aj o tom hovoril teológ, rímskokatolícky kňaz a zakladateľ intelektuálnej teologickej platformy TeoFórum Karol Moravčík v diskusnej relácii TV Pravda Ide o pravdu.

***

Video

5.

Pozrite si úchvatný výhľad na prírodu na Horehroní z breznianskej lokality Banisko, kde do leta postavia unikátnu 40-metrovú vyhliadkovú vežu. Už teraz výhľad z daného miesta vyráža dych. Na videu je poklopanie základného kameňa a následne zábery z daného miesta v lete aj v zime.

***

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Andrej Kiska #Marian Kočner #Horehronie #šiesty most cez Dunaj #vianoce a cirkev