TOP 5 videí týždňa TV Pravda

Skončil Kaliňák v politike definitívne? Celibát - áno, či nie? Ako sa stavia diaľnica pri Čadci? Obstála v teste Škoda Kodiaq L&K? Aký bol športový rok 2018? Pozrite si TOP 5 videí uplynulého týždňa na TV Pravda.

29.12.2018 07:00
debata (1)
Video

1.

Trojnásobný minister vnútra a súčasný poslanec NR SR Robert Kaliňák (Smer) odchádza z parlamentu. Potvrdil to exkluzívne v relácii TV Pravda Ide o pravdu.

***

Video

2.

Nemôžu sa ženiť, napriek tomu majú deti. O obchádzaní celibátu štatistiky nenájdeme, no nie je to výnimočný jav, povedal v relácii TV Pravda Ide o pravdu dnes už suspendovaný rímskokatolícky kňaz Michal Lajcha. Vedel, že po vydaní knihy Tragédia celibátu – Mŕtva manželka nebude môcť ani len pochovať otca, matku…

***

Video

3.

Výstavba úseku D3 Čadca, Bukov – Svrčinovec sa dostala do polovice svojho časového harmonogramu. Pozrite si unikátne zábery na stavenisko…

***

Video

4.

Slováci stále viac preferujú SUV a bohaté výbavy. Po novom Škoda do svojho portfólia pridala vrcholnú verziu modelu Kodiaq. Najväčšie SUV tak dostalo niekoľko luxusných prvkov, ktoré mu doteraz chýbali. Testovaný Kodiaq je autom, ktoré sa triafa do vkusu slovenských motoristov.

***

Video

5.

Aký bol športový rok 2018? Nadchol nás Sagan, sklamali futbalové kauzy. Oveľa viac sa dozviete vo videu.

***

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Robert Kaliňák #diaľnica D3 #Škoda Kodiak Laurin & Klement #Michal Lajcha