TOP 5 videí týždňa TV Pravda

Koľko ešte nasneží? Čo (ne)povedal Kiska v prejave? Čo priniesol starý rok? Ako dopadnú prezidentské voľby v roku 2019? Návrat povinnej vojenčiny? Pozrite si TOP 5 videí uplynulého týždňa na TV Pravda.

05.01.2019 07:00
debata
Video

1.

K zrážke trolejbusu s osobným autom na Trnavskej ceste v Bratislave došlo vo štvrtok aj kvôli zlej dopravnej situácii zapríčinenej hustým snežením.

***

Video

2.

Čo vo vystúpení hlavy štátu chýbalo? Poslanci Dušan Jarjabek (Smer) a Eugen Jurzyca (SaS) a komentátor denníka Pravda Marián Repa zhodnotili novoročný príhovor prezidenta Andreja Kisku.

***

Video

3.

Poslanec za SNS Anton Hrnko zaujal v hodnotení roka 2018 výrokom: Keď iní skáču do Dunaja s kameňom na krku, my nebudeme!

***

Video

4.

Už čoskoro Slovensko čaká ostrá kampaň pred blížiacimi sa prezidentskými voľbami. Aké je postavenie hlavy štátu a aké vlastnosti by mali mať kandidáti na tento post? Potrebuje mať kvalitný prezident skúsenosti s politikou? Hosťami v relácii TV Pravda Ide o pravdu boli prezidenti Rudolf Schuster (1999 – 2004) a Ivan Gašparovič (2004 – 2014).

***

Video

5.

SNS prišla s nápadom znovu zaviesť povinnú vojenskú prípravu pre mladých mužov. Podľa bývalého náčelníka Generálneho štábu SR Ľubomíra Bulíka už nie je priestor ani financie na takéto úvahy.

***

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Andrej Kiska #snehová kalamita #povinná vojenská služba #starý rok #prezidentské voľby 2019