Polícia začala trestné stíhanie pre incident vodičov auta a MHD v Bratislave

Policajti začali trestné stíhanie vo veci výtržníctva v súvislosti s utorkovým (8. 1.) incidentom vodičov osobného auta a autobusu mestskej hromadnej dopravy (MHD) na Prievozskej ulici v Bratislave. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

09.01.2019 14:37
debata (5)

Poškodením skla autobusu vznikla Dopravnému podniku Bratislava (DPB) škoda okolo 250 eur. Polícia podľa slov hovorkyne intenzívne pracuje na objasnení udalosti. Na svojom facebookovom profile zverejnila výzvu, v ktorej žiada svedkov dopravnej nehody o pomoc. Prihlásiť sa môžu na čísle 158, ale aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

„Poskytnutie bližších informácií v súčasnosti nie je možné, pretože by to mohlo zmariť alebo sťažiť objasnenie a vyšetrenie veci. Bližšie informácie k prípadu poskytneme, ak to procesná situácia vo vyšetrovaní umožní,“ doplnila Mihalíková.

K udalosti došlo v Bratislave v utorok (8. 1.), keď mali strieľať na vodiča autobusu MHD. Stalo sa to na svetelnej križovatke Prievozskej ulice a Mlynských nív. Udalosť sa zaobišla bez vážnych zranení. Podľa doterajších informácií mal udalosti predchádzať incident medzi vodičom auta značky Fiat Punto a vodičom MHD smerujúcej do centra mesta. „Po nedorozumení mal vodič osobného vozidla doposiaľ neznámym predmetom poškodiť bočné okno situované na strane vodiča autobusu. Následkom poškodenia došlo k rozbitiu skla, ktoré ľahko zranilo vodiča autobusu,“ doplnila Mihalíková.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #polícia #MHD #výtržníctvo #trestné stíhanie