VIDEO: NAKA v súvislosti s vraždou zadržala bývalého šoféra Aleny Zs.

Protizločinecká skupina NAKA vykonáva dnes na území Nitrianskeho, Trnavského a Bratislavského kraja policajnú akciu zameranú na závažnú násilnú trestnú činnosť a majetkovú trestnú činnosť.

23.01.2019 09:25 , aktualizované: 13:51
debata (37)

VIDEO: Pozrite si video priamo zo zásahu polície. Od 1. minúty je zachytený aj zvuk.

Video

Policajti vykonali niekoľko domových prehliadok a zadržali šesť ľudí. Razia podľa informácií TV JOJ súvisí s vraždou Lászlóa Basternáka, ktorého zastrelili pred vlastným domom 9. júla 2010, keď sa vracal s manželkou domov.

Za vraždu bol odsúdený na 25 rokov Štefan Kaluz, ktorý si trest odpykáva v Leopoldove. V spojitosti s vraždou na súde vypovedala aj Alena Zs. a v deň pohrebu bol zadržaný aj jeho protikandidát na primátorskú stoličku v Hurbanove Roman O. Po čase ho prepustili.

Podľa zdroja blízkeho vyšetrovaniu má byť jedným z dnes zadržaných ľudí práve Roman O. a podozrivou z objednávky vraždy exstarostu má byť podľa zdroja TV JOJ Alena Zs. Polícia sa zatiaľ k celému prípadu oficiálne nevyjadrila.

Od skorých ranných hodín vykonáva protizločinecká jednotka NAKA raziu na území Nitrianskeho, Trnavského a Bratislavského kraja. Doposiaľ sa im podarilo zadržať šesť osôb.

37 debata chyba
Viac na túto tému: #polícia #západné Slovensko #NAKA #trestná činnosť