Kiskov škandál otriasol politickou scénou. Pozrite si TOP 10 videí týždňa TV Pravda

Kiskov daňový škandál zaujal divákov TV Pravda. Sledované bolo aj video polície k prvému výročiu vraždy novinára a snúbenice, v ktorom je rozmazaná tvár Mariana Kočnera. Zaujalo aj to, aké tvrdé zmeny sa pripravili na bratislavských cestách či ako pokračuje výstavba obchvatu Bratislavy a rýchlostnej cesty R7.

23.02.2019 12:00
debata (132)
Video

1.

Kiskov daňový škandál: Je to vážne, tvrdí Sulík. Čaputová: Nepredstaviteľné. Kollár: Už mu neverím. Pozrite si reakcie politikov na kauzy Kiskovej firmy.

***

Video

2.

Andrej Kiska daňové prešľapy svojej firmy pri financovaní prezidentskej kampane nevysvetlil. Polícia zatiaľ obvinila jeho konateľa. Kiska za to kladie vinu Robertovi Ficovi. Kiska tvrdí, že Fico ho vydieral. Fico to poprel a tvrdí, že Kiska si len hľadá výhovorky pri rozsiahlom daňovom podvode.

***

Video

3.

Rýchlostná cesta R7 a diaľnica D4 sa už blížia k Bratislave.

***

Video

4.

Tvrdé zmeny na bratislavských cestách. Prvý nápor s dopravnými obmedzeniami nastal v pondelok 18. februára. Obmedzenia nespôsobili kolaps aj vďaka tomu, že na Slovensku postupne prebiehajú jarné prázdniny a áut je preto na cestách menej.

***

Video

5.

Vykoľajený vlak pri Krompachoch vyťahoval hasičský tank.

***

Video

6.

Policajný prezident Milan Lučanský: Ďakujem novinárom, ktorí sú ako Ján Kuciak. Prvé výročie vraždy novinára a jeho snúbenice bolo vo štvrtok 21. februára. Vo videu polícia ukázala aj rozmazanú tvár Mariana Kočnera…

***

Video

7.

Figúry, nepriatelia a manipulátori v prezidentských voľbách. Pozrite si komentár k blížiacim sa prezidentským voľbám.

***

Video

8.

Prezidentskí kandidáti Milan Krajniak a Zuzana Čaputová v relácii TV Pravda Ide o pravdu odstúdili praktiky, ktoré boli odhalené pri financovaní poslednej prezidentskej kampane Andreja Kisku. V prípade zvolenia Krajniak pomenoval tri podmienky na vymenovanie vlády, podľa Čaputovej by bol zdrojom parlamentnej krízy.

***

Video

9.

Dara Rolins exkluzívne pre TV Pravda: Toľkokrát som chcela vykričať, že všetko je inak!

***

Video

10.

Vlhovej budúcnosť je v rýchlosti. Zuzulovi nedala šancu ani v motokárach.

***

© Autorské práva vyhradené

132 debata chyba
Viac na túto tému: #diaľnica D1 #Andrej Kiska #prezidentské voľby 2019 #TOP 10 videí týždňa TV Pravda