VIDEO: Prsteň z megakrádeže v Piešťanoch je najhľadanejší na svete

Kriminalisti aj naďalej objasňujú obzvlášť závažný zločin krádeže šperkov, ktoré boli v roku 2016 ukradnuté z piešťanského múzea. Polícia dnes zverejnila video, na ktorom ukazuje nielen vzácne šperky, ale možný výzor hľadaných páchateľov. Polícia tiež oznámila, že vzácny ukradnutý prsteň bol zaradený medzi najhľadanejšie predmety sveta v databáze Interpolu.

07.03.2019 14:31
debata (10)

VIDEO: Pozrite si video, v ktorom polícia ukázala vzhľad vzácnych šperkov a aj to, ako vyzerali možní páchatelia.

Video

Polícia dnes na sociálnej sieti Facebook oznámila, že trnavskí kriminalisti aj naďalej pracujú na objasnení obzvlášť závažného zločinu krádeže šperkov, ktoré boli koncom roku 2016 ukradnuté z piešťanského múzea. Podozriví sú stále dvaja muži, ktorí mali krátko pred záverečnou rozbiť vitrínu a ukradnúť prsteň a tri brošne v hodnote najmenej 150 tisíc eur.

Zo zákona vyšetrovateľ prerušil v tomto prípade trestné stíhanie, no na objasnení krádeže drahých šperkov a zistení páchateľov policajti naďalej intenzívne pátrajú po operatívnej línii.

„Ak poznáte akékoľvek osoby, ktoré mohli prísť do kontaktu so šperkmi alebo poznáte osoby na identikitoch, informácie môžete poskytnúť na policajné číslo 158 alebo aj prostredníctvom súkromnej správy na Facebooku Polície Slovenskej republiky,“ oznámila polícia.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #krádež #polícia #Interpol #prsteň #Piešťany