Denník Pravda ponúka najlepší pomer ceny a kvality na Slovensku

Pravda získala ocenenie Best Buy Award 2019/2020 za najlepší pomer ceny a kvality na slovenskom trhu v kategórii denníkov. Denník Pravda tak obhájil víťazstvo, ktoré získal predvlani. Ocenenie Best Buy Award sa udeľuje každé dva roky na základe výberu spotrebiteľov spomedzi všetkých slovenských denníkov v hlasovaní prieskumu trhu.

19.03.2019 15:40
Best Buy Award, logo, denník Pravda

Po tom, čo Pravda získala ocenenie Best Buy Award 2017/2018, bola v minulom roku ocenená aj zlatou medailou QUDAL – QUality meDAL 2018/2019 ako denník s najvyššou úrovňou kvality na Slovensku. Aktuálne ocenenie tak opäť potvrdzuje dôveru a pozitívne vnímanie značky Pravda medzi slovenskými spotrebiteľmi.

„Ďakujeme našim čitateľkám a čitateľom za podporu, veľmi si ju vážime. Ocenenie nás teší a zaväzuje. Urobíme všetko pre to, aby sme pre nich aj naďalej prinášali kvalitný a originálny obsah,“ povedala šéfredaktorka denníka Pravda Nora Slišková.

Prieskum Best Buy Award realizuje švajčiarska organizácia ICERTIAS – International Certification Association GmbH, ktorá sa špecializuje na skúmanie spokojnosti spotrebiteľov vo viac ako dvoch desiatkach krajín na štyroch kontinentoch. Prieskum hodnotí skúsenosti, vnímanie a názory spotrebiteľov na produkty a služby s dôrazom na najlepší pomer ceny a kvality.

Ocenenie Best Buy Award získali tiež mnohé popredné medzinárodné aj lokálne značky ako Bosch, Henkel, Lidl, Nestlé, OMV, P&G, Slovnaft, Toyota, Vodafone, Zepter a ďalšie.

© Autorské práva vyhradené

chyba
Viac na túto tému: #denník Pravda #Best Buy Award