Čaputovej neschopnosť? Kauzy? Víťazstvo! Pozrite si TOP 10 videí týždňa

Posledný týždeň Slovensko žilo voľbami a ich dozvukmi. Sledovanosti videí na TV Pravda zodpovedá titulok prehľadu TOP videí. Pozrite si ich!

06.04.2019 12:00
debata (229)
Video

1.

Klausov inštitút to po voľbách o Zuzane Čaputovej povedal na rovinu: Má slabú kvalifikáciu a nič nedokázala. Politický analytik Ján Baránek s tým vyjadril súhlas. „Hovoril som to aj pred voľbami a nemám dôvod sa od toho teraz dištancovať,“ povedal Baránek.

***

Video

2.

Zuzana Čaputová po voľbách prehovorila pre Pravdu o podozreniach v kampani, politickej mape a Kiskovi, ktorý hovorí o zakladaní strany v čase, kedy je ešte oficiálne prezidentom. Vyjadrenia budúcej prezidentky Zuzany Čaputovej k politickej scéne a aktuálnym snahám jej strany Progresívne Slovensko a tiež novej strany Andreja Kisku zmeniť politickú mapu Slovenska, si môžete pozrieť v nasledujúcom videu TV Pravda. V súvisiacom prepise rozhovoru Čaputová hovorí aj o pochybnostiach k jej koncipientskej praxi, po ktorom sa vzdala statusu advokátky. Čaputová priznala aj fakt, že v kampani jej pomáhala agentúra, ktorá predtým robila v Rakúsku kampaň krajnej pravici, teda politickej strane, ktorá má extrémistickú a populistickú agendu. Daná agentúra predtým pracovala aj pre skupinu, ktorá bola proti NATO.

***

Video

3.

Pred voľbami Zuzana Čaputová čelila kauze s jej koncipientskou praxou. Kým ona hovorila, že všetko bolo v poriadku, politológ povedal, že sa mala za kauzu ospravedlniť. Video sme v týždennom prehľade pre moratórium nemohli uviesť minulú sobotu a tak vám ho v prehľade prinášame teraz. Pozrite si dôvody, ktorými svoje závery podložil politológ. (TV Pravda 25.3.)

***

Video

4.

Príhovor prvej slovenskej prezidentky Zuzany Čaputovej po vyhratých voľbách.

***

Video

5.

Nielen voľbami žila uplynulý týždeň TV Pravda, ale aj ďalšími témami. Diaľnica D1 sa má dvihnúť už tento rok. Pozrite si aktuálne zábery zo staveniska.

***

Video

6.

Týždeň v športe – cyklistický špeciál. Pozrite si video, v ktorom hovorí o Petrovi Saganovi expert Lukáš Timko.

***

Video

7.

Motiváciou Kisku je post ministra vnútra, nevylučuje Ondruš. Podľa Matoviča Kiska ohrozuje Sulíka. Pozrite si reláciu TV Pravda Ide o pravdu.

***

Video

8.

Blaha: Kiskovi a Vallovi komparz robiť nebudeme. Bratislava cez týždeň zažila aféru pri oslavách výročia oslobodenia mesta.

***

Video

9.

Stretnutie o miliónoch s Kočnerom? Matovič: Nepamätám si. Takto sa Matovič (OĽaNO) vyjadril aj keď všetko predtým označil za „bludy“. Hovorí Matovič Pravdu? Naozaj by si niekto nepamätal diskusiu o úplatkoch 20 až 50 miliónov? Pozrite si vyjadrenie Matoviča aj názory poslancov Erika Tomáša (Smer) a Gábora Grendela (poslanecký klub OĽaNO).

***

Video

10.

Bugárovcov pred obmedzením hrania cudzích hymnien v SR, ktoré do zákona presadila SNS, varoval ich poslanec Kresák (Most – Híd). Uprednostnili koaličnú kolegialitu, myslí si Kresák.

***

© Autorské práva vyhradené

229 debata chyba
Viac na túto tému: #Zuzana Čaputová #TOP 10 videí týždňa TV Pravda