Podľa Kisku Smer pripravuje koalíciu s fašistami. Smer to poprel a hovorí o manipulácii

Podľa prezidenta Andreja Kisku sa Smer pripravuje na koalíciu s fašistami. Smer to rázne odmieta. Tvrdí, že podporu dôchodkovému stropu od ĽSNS nežiadal.

15.04.2019 17:47
debata (395)

VIDEO: Pozrite sa ako prezident Andrej Kiska hovoril o strane SMER a fašistoch v Českej televízii a čo na to hovorí podpredseda SMER-u Juraj Blanár? Chystá sa výmena lídra strany SMER? Kto ju povedie do parlamentných volieb? Prečo SMER nereagoval na obvinenia prezidenta Andreja Kisku? S kým Smer odmieta spoluprácu?

Video

Prijatie ústavného zákona o dôchodkovom strope podporilo 91 poslancov. Krátko po hlasovaní predseda Smeru Robert Fico všetkým poďakoval, vrátane poslancov ĽSNS. Od tej chvíle sa začalo hovoriť o spojenectve, o novej koalícií, o zániku „hrádze proti extrémizmu.“ Najďalej zašiel prezident Andrej Kiska, ktorý pred týždňom v relácii Českej televízie „Otázky Václava Moravce“ obvinil Smer z prípravy koalície s fašistami. Na vyjadrenia hlavy štátu nikto zo Smeru nereagoval. Nebolo Ficovo poďakovanie extrémistom politickou chybou? Aký je vzťah strany ku kotlebovcom? Na otázky TV Pravda odpovedal podpredseda Smeru Juraj Blanár.

© Autorské práva vyhradené

395 debata chyba
Viac na túto tému: #Smer #Juraj Blanár #Andrej Kiska #ĽSNS