Pellegrini exkluzívne pre TV Pravda: Návšteva Bieleho domu bola úspešná

"S americkým prezidentom Donaldom Trumpom sme si naozaj mali čo povedať," povedal premiér Peter Pellegrini pre TV Pravda po návrate z USA. Pozrite si, čo vo videu prezradil predseda vlády zo stretnutia s americkým prezidentom.

05.05.2019 14:12
debata (91)

VIDEO: Bude Slovensko dovážať skvapalnený plyn z USA? Čo na stretnutí s Trumpom zaznelo k clám na európske autá, ktoré zvažujú zaviesť USA? Riešil Pellegrini s Trumpom aj geopolitiku? Pozrite si aktuálne video TV Pravda s Petrom Pellegrinim.

Video

Rokovania s americkým prezidentom Donaldom Trumpom ukázali, že Slovensko je akceptovaným partnerom pre Spojené štáty, podčiarkol predseda vlády Peter Pellegrini v rozhovore pre TV Pravda. „Naša debata medzi štyrmi očami, ktorá sa výrazne predĺžila v porovnaní s plánovaným programom, a jej obsah potvrdzujú to, čo povedal minister zahraničných vecí,“ reagoval na otázku, či by podpísal slová šéfa diplomacie Miroslava Lajčáka, ktorý vyhlásil, že je absolútne spokojný s výsledkom návštevy. Viac si pozrite vo videu TV Pravda s Petrom Pellegrinim.

Veľký exkluzívny rozhovor s premiérom Pellegrinim si prečítajte v pondelok 6.5. v denníku Pravda.

© Autorské práva vyhradené

91 debata chyba
Viac na túto tému: #stretnutie #Peter Pellegrini #Donald Trump #zhodnotenie