Danko: Sankcie proti Rusku sa mali zrušiť, sú nezmyselné

"Pozvanie na takú udalosť sa neodmieta. Bol to dobrý signál, aby nikto nepochyboval, že Deň víťazstva sa spája s oslobodením našej vlasti sovietskymi vojakmi," povedal v rozhovore pre TV Pravda šéf SNS a predseda NR SR Andrej Danko po návrate z Moskvy, kde sledoval vojenskú prehliadku na Červenom námestí.

10.05.2019 16:30
debata (415)
Video

Ďalej zdôraznil, že je presvedčený, že Rusi majú k Slovákom bližšie ako ktorýkoľvek národ v Európskej únii, ktorú si pritom veľmi váži. „Nezabúdajme na možnosti rozvoja vzťahov s Ruskou federáciou a pripomínam, že máme dané od boha naše slovanstvo,“ poznamenal Danko.

Veľký rozhovor si prečítajte v sobotu v denníku Pravda. Dozviete sa, ako Danko hodnotí vzťahy v koalícii a či si myslí, že vláda vydrží do konca volebného obdobia. A ešte iné zaujímavé veci: Dúfa, že SNS bude súčasťou budúcej vlády, alebo skôr počíta s prechodom do opozície? Vedel by si predstaviť spoluprácu s politickou stranou, ktorú sa chystá založiť dosluhujúci prezident Andrej Kiska? Prečo sa negatívne pozerá na pripravovanú dohodu o obrannej spolupráci medzi Slovenskom a USA?

© Autorské práva vyhradené

415 debata chyba
Viac na túto tému: #Andrej Danko #protiruské sankcie