Sulík vyzýva Čaputovú a Kiska naháňa svoje preferencie

Politická scéna je ako na bežiacom páse. Existujúce opozičné strany sa bijú o preferencie s nastupujúcimi a do všetkého vstupuje súčasný prezident Andrej Kiska aj budúca prezidentka Zuzana Čaputová. Pozrite si k dianiu na politickej scéne TOP 10 videí týždňa TV Pravda. Uplynulý týždeň na TV Pravda v sledovanosti dominovala politika, výstavba diaľnic, dianie na cestách aj prípravy na hokejový šampionát.

11.05.2019 12:00
debata (115)
Video

1.

Pozrite si, ako sa najvyšší ústavní činitelia minulý víkend postavili k spievaniu hymny pri príležitosti osláv na Bradle k 100. výročiu úmrtia M.R.Štefánika. Pellegrini a Danko na Bradle hymnu spievali, Kiska nie. Kiskov hovorca Roman Krpelan následne neodpovedal na otázky Pravdy prečo Kiska hymnu nespieval a či to nepovažuje za chybu.

***

Video

2.

Predseda SaS Richard Sulík odkázal novozvolenej prezidentke Zuzane Čaputovej: Pani prezidentka nech sa radšej zdrží komentára.

***

Video

3.

Slová Kisku v cudzine o tom, že Slovensko je mafiánsky štát neostali bez odozvy. Koaliční aj opoziční politici hovoria o tom, že Kiska pritvrdzuje v súvislosti s plánom založiť si v lete politickú stranu. Analytik: Kiska dáva v cudzine najavo, že doma situáciu nezvláda.

***
Video

4.

Nový prieskum verejnej mienky ukázal, že budúca prezidentka nezískala vo voľbách silný mandát. Politológ: Reálna podpora Čaputovej v spoločnosti je pomerne nízka.

***

Video

5.

Líder OĽaNO Igor Matovič hovorí o koalícii po budúcoročných parlamentných voľbách. Matovič: Kiska bude mať svojich desať percent, bude nás potrebovať.

***

Video

6.

Premiér Pellegrini exkluzívne pre TV Pravda po návrate z USA, kde sa stretol s americkým prezidentom Donaldom Trumpom: Návšteva Bieleho domu bola úspešná.

***

Video

7.

Policajná naháňačka: Vodič unikal v protismere a po chodníku.

***

Video

8.

Tunel Prešov je prerazený na 86 percent. Pozrite si najnovšie zábery.

***

Video

9.

V piatok sa začali MS v hokeji 2019 v Bratislave a v Košiciach. Fanúšikovia z celého Slovenska dorazili do Košíc. Pozrite si v akej nálade!

***

Video

10.

Českí fanúšikovia v Bratislave si veria.

***

© Autorské práva vyhradené

115 debata chyba
Viac na túto tému: #Richard Sulík #Andrej Kiska #Zuzana Čaputová #TOP 10 videí týždňa TV Pravda