Strelec z Petržalky je mŕtvy. Údajne spáchal samovraždu

V bratislavskej mestskej časti Petržalka, na Holíčskej ulici, došlo v stredu krátko pred 16.00 h k streľbe. Zranil sa pri nej muž, ktorý bol prevezený do jednej z bratislavských nemocníc. Potvrdila to polícia i záchranári.

22.05.2019 17:16 , aktualizované: 22:07
debata (44)

VIDEO: Pozrite si vo videu, kde sa strieľalo, záber na zbraň a tiež tašku, ktorú odhodil páchateľ. Miesto je označené policajnou páskou. Viac vo videu TV Pravda.

Video

Polícia žiadala o pomoc pri pátraní po hľadanej osobe, nebezpečnom páchateľovi Dušanovi Jakubíkovi (43), z Bratislavy-Petržalky. O 22.00 h polícia na sociálnej sieti informovala, že hľadaný muž je mŕtvy, pravdepodobne spáchal samovraždu.

Zranený muž, na ktorého strelec útočil, je v kritickom stave. Do nemocnice bol privezený popoludní so strelným poranením hrudníka. Potvrdila to hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Eva Kliská. „Pacient je aktuálne v kritickom stave, bol uvedený do umelého spánku. Momentálne sú mu realizované všetky potrebné vyšetrenia, ktorými môžu naši lekári vylúčiť iné poranenia,“ spresnila hovorkyňa.

„Policajti na mieste vykonávajú všetky potrebné neodkladné a neopakovateľné úkony a vzhľadom k tomu, aby nedošlo k ich zmareniu, nie je možné v tejto chvíli poskytnúť k prípadu žiadne bližšie informácie,“ uviedla po incidente hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková.

© Autorské práva vyhradené

44 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #Petržalka #streľba