Dievča vyskočilo z vyhliadky Mosta SNP samo, tvrdí svedok. Polícia koná

Dievča, ktoré v stredu prežilo pád z vyhliadky 95-metrového Mosta SNP, podľa svedka pravdepodobne nikto nestrčil. Pozrite si okolnosti nešťastného prípadu vo videu TV Pravda.

23.05.2019 18:15
debata

VIDEO: Výška Mostu SNP od základov po vrchol je 95 metrov. Pozrite si video, v ktorom sú zábery na miesto nešťastia ako aj nové skutočnosti, ako ich pre TV Pravda vo štvrtok opísal svedok celej tragickej udalosti.

Video

TV Pravda získala k prípadu nové informácie. Svedok pracujúci pre reštauráciu, na ktorej je táto vyhliadka, potvrdil pre TV pravda, že dievčina spadla z vyhliadky, keďže reštaurácia nemá otvárateľné okná. „Na vyhliadke bola v tom čase sama“ dodal svedok. Na vyhliadke nie sú len bežné zábradlia, ale aj ďalšie zábrany, ktoré muselo dievča prekonať, ak chcelo skočiť.

Polícia dostala oznámenie o nehybnom tele ženy na kufri osobného auta Volkswagen Passat zaparkovanom pod Mostom SNP v stredu krátko po 16.15 h.

Dievča má mať 17 rokov a previezli ju do bratislavského Národného ústavu detských chorôb. Hovorkyňa ústavu Dana Kamenická povedala, že nemôže poskytnúť informácie o zdravotnom stave dieťaťa bez súhlasu zákonných zástupcov.

Polícia začala v tomto prípade trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví. „Všetky okolnosti prípadu sú nateraz predmetom vyšetrovania,“ podotkla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #pád #Most SNP