Kiska má po kauzách podporu desatiny voličov. Chcú ľudia akúkoľvek zmenu?

Už dlhšiu dobu neexistuje na Slovensku líder politickej strany, ktorý by mal aspoň 50-percentnú dôveryhodnosť verejnosti, upozornil pre TV Pravda expert na politiku riaditeľ agentúry AKO Václav Hřích. Výsledkom nespokojnosti je volanie po akejkoľvek zmene. Agentúra minulý týždeň namerala vo volebnom modele budúcej Kiskovej strane 10,8 percenta. Politické dianie dominovalo aj sledovanosti na TV Pravda uplynulý týždeň. Zaujala aj návšteva slovenskej delegácie na čele s premiérom Petrom Pellegrinim v Rusku a vystúpenie predsedu Smeru Roberta Fica pred kamerami po dlhšej odmlke. Okrem toho boli divácky atraktívne aj videá z ciest, budúcich diaľnic či nových okolností okolo vraždy novinára Jána Kuciaka. Pozrite si TOP 10 videí týždňa TV Pravda.

09.06.2019 10:00
debata (233)
Video

1.

Agentúra AKO minulý týždeň namerala vo volebnom modele budúcej Kiskovej strane 10,8 percenta. Komu Kiska ubral najviac a prečo? Ide o volanie voličov po akejkoľvek zmene? Pre TV Pravda výsledkom komentuje expert na politiku riaditeľ agentúry AKO Václav Hřích. Prieskum sa uskutočnil tesne po eurovoľbách. Kiska je prezidentom do 15. júna. Počas svojho prezidentovania čelil pozemkovému škandálu vo Veľkom Slavkove ako aj daňovému podvodu, ktorý súvisel s financovaním jeho prezidentskej kampane.

***

Video

2.

Premiér Peter Pellegrini hovorí o energiách, školstve, ruský prezident Vladimir Putin prikyvuje. TV Pravda bola prítomná na návšteve Pellegriniho v Rusku.

***

Video

3.

Kiska v niečom napodobňuje Zemana, hovorí český politológ. Pozrite si video, v ktorom politológ hovorí, že prezidenti a politici celkovo majú často tendenciu viac obhajovať svoje záujmy ako záujmy ľudí.

***

Video

4.

Predseda Smeru Fico sa po mediálnej odmlke postavil pred kamery. Oznámil, že bude do volieb naďalej viesť stranu. Zároveň spúšťa vnútrostranícku diskusiu. Na personálne zemetrasenie v Smere nevidí dôvod. Na slová Petra Pellegriniho o jeho možnej kandidatúre na post predsedu strany Fico nereagoval.

***

Video

5.

Pellegrini rokoval v Moskve s Medvedevom, neskôr v Petrohrade s Putinom.

***

Video

6.

Bezpečnostný analytik Žitný hovorí o zastrieracom manévri pri vražde novinára Kuciaka.

***

Video

7.

Americké obrnené transportéry na slovenskej diaľnici.

***

Video

8.

Takmer hotovú diaľnicu pri Žiline brzdí privádzač.

***

Video

9.

Pozrite si ako vodička po bujarej svadbe hazardovala na ceste.

***

Video

10.

Nabúraná električka v Bratislave.

***

© Autorské práva vyhradené

233 debata chyba
Viac na túto tému: #TOP 10 videí týždňa TV Pravda