Šufliarsky o Kočnerovi a nových žalobách

O Petrovi Šufliarskom sa hovorilo ako o nástupcovi Jaromíra Čižnára na stoličke generálneho prokurátora. Po tom, čo líder opozičného OĽaNO Igor Matovič zverejnil časť z viac ako 400 správ, ktoré si Šufliarsky vymenil s podnikateľom Marianom Kočnerom obvineným z objednávky vraždy novinára Jána Kuciaka, sa funkcie prvého námestníka Generálnej prokuratúry od tohto apríla vzdal. Prokurátor teraz ponúkol nové vysvetlenia svojej komunikácie s podnikateľom Marianom Kočnerom. Pozrite sa, čo najnovšie povedal pre TV Pravda.

12.06.2019 16:48
debata (19)

„Keby v tej komunikácii bolo niečo toxické, boli by proti mne prijaté opatrenia,“ tvrdí Peter Šufliarsky, ktorý podal trestné oznámenie z krivého obvinenia, ohovárania a ohrozenia telekomunikačného tajomstva. Na koho, to povedať nechcel. Pozrite si vyjadrenie Šufliarskeho pre TV Pravda.

Celý rozhovor so Šufliarskym, so všetkými súvislosťami jeho kauzy okolo podnikateľa Kočnera aj politika Igora Matoviča, si môžete prečítať na stránkach denníka Pravda vo štvrtok 13. júna.

VIDEO: Kto je podľa Šufliarskeho v pozadí jeho kauzy s Kočnerom? Na koho dal trestné oznámenia, podnet a o čo žiada médiá? Dozviete sa vo videu TV Pravda.

Video

© Autorské práva vyhradené

19 debata chyba
Viac na túto tému: #Marian Kočner #Peter Šufliarsky