Prečo ľudia viac dôverujú Čaputovej ako Kiskovi?

Verejnosť v prieskume agentúry Focus vyjadrila výraznejšiu dôveru prichádzajúcim politikom. Tí osvedčení sa ocitli na opačnom brehu. Čo to znamená? Podľa komentátora denníka Pravda Petra Javůrka to signalizuje, že voliči by chceli menej tvrdých politických súbojov, a uprednostňujú osoby, ktoré by to mohli splniť. Počúvajte pravdu, podcast s Petrom Javůrkom.

15.06.2019 06:00
debata (87)

POČÚVAJTE PODCAST: Sú voliči unavení z politických útokov? Prečo viac dôverujú Čaputovej ako Kiskovi? Ako je na tom Fico a Pellegrini? Čo budú znamenať parlamentné voľby pre novú prezidentku?

Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.

Čo sú podcasty a kde ich nájdete?

Podcast je zvukový záznam, umiestnený vydavateľom či autorom na internete. Názov vznikol spojením slov pod (od názvu prehrávača iPod) a cast (od anglického slova broadcasting – vysielanie).

Podcasty môžete počúvať priamo na webe, kliknutím na audioprehrávač, alebo si ich môžete stiahnuť do svojho zariadenia (telefón, počítač, tablet) a pustiť si vtedy, keď vám to najviac vyhovuje. Väčšína podcastov dnes má podobu pravidelne vysielanej audiorelácie.

Na iOS zariadeniach je možné podcasty Pravdy počúvať prostredníctvom aplikácie Spotify App alebo aplikácie Podbean Podcast App.

Podcasty Pravdy nájdete na Google podcast a Spotify podcast Pravda.

© Autorské práva vyhradené

87 debata chyba
Viac na túto tému: #podcast #Peter Javůrek