Matovič v mene Zlatice Kušnírovej pozval na obed lídrov demokratickej opozície

Predseda OĽaNO Igor Matovič pozval v mene Zlatice Kušnírovej na spoločný obed lídrov demokratických opozičných strán. Urobil tak na tlačovej besede s tým, že na obede sú vítané strany SaS, KDH, SMK, koalícia Progresívne Slovensko/Spolu a Za ľudí.

18.06.2019 12:42
matovic, kusnirova Foto: ,
Šéf OĽaNO Igor Matovič a Zlatica Kušnírová.
debata (35)

Matovič skonštatoval, že stretnutie by ľuďom ukázalo, že vedia hľadať spoločné riešenie. Pred voľbami by tak mohli podľa jeho slov ľuďom ponúknuť „desatoro spoločného programu“. Poznamenal, že ak by týchto šesť strán po budúcich parlamentných voľbách vytvorilo vládu, týchto desať bodov bude prijatých a ľudia sa slobodne rozhodnú, ktorej z nich viac veria. „Budú vedieť, že ktorúkoľvek z týchto strán budú voliť, tak desať konkrétnych bodov, na ktorých sa dohodneme, bude splnených,“ zdôraznil Matovič.

„Ja by som chcela, aby sa opozičné demokratické strany spojili, sadli si na spoločný obed a dohodli sa na spoločných riešeniach, aby toto všetko predostreli už pred voľbami, aby to nezostalo len pri sľuboch," povedala matka zavraždenej snúbenice novinára.

Matovič na adresu Kušnírovej povedal, že je najsilnejším majákom boja proti korupcii na Slovensku. „Korupcii, ktorá spôsobila, že zomrela jej dcéra. Ukazuje, že máme mať odvahu a dodáva nám odvahu. Dnes všetci na Slovensku vedia, že Zlatica Kušnírová už nebojuje len za spravodlivé vyšetrenie dvoch vrážd, ale bojuje za spravodlivosť ako takú," dodal.

35 debata chyba
Viac na túto tému: #OĽaNO #Igor Matovič #zlatica kušnírová