Kušnírová vstup do OĽaNO odmietla

Zlatica Kušnírová, matka archeologičky Martiny, ktorá bola v stredu 21. februára 2018 spolu so svojim snúbencom, investigatívnym reportérom Jánom Kuciakom úkladne zavraždená, vstup do politiky odmieta.

26.06.2019 15:48 , aktualizované: 16:10
matovic, kusnirova Foto: ,
Šéf OĽaNO Igor Matovič a Zlatica Kušnírová.
debata (32)

„Sú to bludy, novinárska kačica,“ reagovala prekvapene Kušnírová, ktorá pripustila, že líder OĽaNO Igor Matovič by bol rád, ak by sa tak stalo. „Ale viac sme sa o tom nebavili,“ doplnila Kušnírová, ktorá iniciovala obed predsedov viacerých politických strán.

„Ide mi o to, aby začali boj proti zlu a špine, spojili sa a našli spoločnú reč,“ vysvetlila svoju iniciatívu matka zavraždenej Martiny.

Matovič poprel, že by mal vo štvrtok oznámiť kandidatúru Kušnírovej do OĽaNO

Žiadna tlačová konferencia o kandidatúre Zlatice Kušnírovej vo štvrtok nemá byť a preto si týždenník .týždeň vymyslel aj dva neexistujúce nezávislé zdroje. Na sociálnej sieti to napísal líder OĽaNO Igor Matovič v reakcii na článok týždenníka .týždeň, že matka zavraždenej Martiny Kušnírovej Zlatica má v nadchádzajúcich parlamentných voľbách kandidovať za OĽaNO.

„Bez hanby napíšu výmysel, že zajtra (štvrtok – pozn. red.) ideme na tlačovke oznámiť, ze Zlata Kušnírová bude kandidovať za OĽaNO. A ešte k tomu napíšu, ze to majú preverené z dvoch zdrojov. Špinavosť – s jediným cieľom – za každú cenu dostať z pani Kušnírovej záväzok, ze kandidovať nebude,“ napísal Matovič.

© Autorské práva vyhradené

32 debata chyba
Viac na túto tému: #OĽaNO #zlatica kušnírová