Sen o premiérovi sa Kiskovi rozplýva. Zúfalo v politike bojuje o prežitie

Kiska hovorí, že ide len o začiatok a 5-percentné preferencie jeho novej strany Za ľudí budú ešte rásť. Politológovia hovoria, že Kiska má premiérske kleslo na míle vzdialené a dobiehajú ho jeho kauzy ako je daňový škandál s financovaním jeho prezidentskej kampane a pozemkový škandál, keď odmietol vrátiť pozemok, o ktorý popradský zubár prišiel podvodom a napokon Kiska prehral súd. Oba prípady vyšetruje polícia. Kiska robí na zdvihnutie preferencií aj zúfalé kroky, keď napríklad tvrdo kritizuje vládou presadzované znižovanie daní pre ľudí, firmy či nárast penzií. Tieto kroky majú podporu v koalícii aj časti opozície. Politika dominovala uplynulému týždňu na TV Pravda. Pozrite si videá, ktoré vypovedajú o stave politiky. Okrem toho bol divácky záujem aj o dianie na cestách, výstavbu diaľnic či vrtochy počasia. Pozrite si TOP 10 videí týždňa TV Pravda.

30.06.2019 06:00
debata (364)
Video

1.

Pozrite si, čo povedal líder strany Za ľudí Andrej Kiska k tomu, že podľa prieskumu agentúry Focus má jeho strana 5,2-percentné voličské preferencie, čo je len tesne nad hranicou zvoliteľnosti do parlamentu. Kiska vo videu hovorí aj k jeho daňovej kauze. Veronika Remišová zasa komentuje, či bude ministerkou vnútra.

***

Video

2.

Predvolebná trojkoalícia? Reštartujeme spoluprácu s Kiskom, hovorí Jozef Mihál (Spolu).

***

Video

3.

Milan Krajniak (Sme rodina): Tri milióny na kampaň sú málo? Podľa Erika Tomáša (Smer) najviac kričia strany, za ktorými sú oligarchovia. Pozrite si reláciu TV Pravda Ide o pravdu s moderátorkou Zuzanou Martinákovou.

***

Video

4.

Koalícia presadila obmedzenia pre nové strany, aby boli bez milionárov a sponzorov. Tento krok vyvolal polemiku o tom, či súčasná koalícia zvažuje predčasné voľby na jeseň tohto roka.

***

Video

5.

V Košiciach padali krúpy veľké ako dlaň.

***

Video

6.

Betón, asfalt aj most nad železnicou. Obchvat Bratislavy po D4 rýchlo rastie.

***

Video

7.

Odtrhnutý príves sa rútil diaľnicou. Majiteľ sa bezradne pozeral, kde narazí.

***

Video

8.

Luxusný pozemok, trávnik, bazén, drogy. NAKA zasahovala v Bratislave.

***

Video

9.

Auto v protismere ohrozovalo premávku na diaľnici. Pozrite si šialenú jazdu.

***

Video

10.

Fatálne chyby chodcov. Pri Nitre došlo k hrozivému stretu s autom.

***

© Autorské práva vyhradené

364 debata chyba
Viac na túto tému: #TOP 10 videí týždňa TV Pravda