Fico: Slovensku hrozí po parlamentných voľbách politický pat

Predseda strany Smer a expremiér Robert Fico si myslí, že Slovensko bude po parlamentných voľbách v roku 2020 v patovej situácii. Nevylučuje ani opakované hlasovanie. Hovoril o tom na tlačovej konferencii v Kostolných Kračanoch.

11.07.2019 16:06
debata (335)

„Ak si pán Kiska a jemu podobní myslia, že hocijakým spôsobom zostavia vládu, tak sa mýlia,“ povedal Fico. Zopakoval, že Smer má ambíciu vyhrať najbližšie parlamentné voľby. Jeho koaličný partner Most-Híd bude mať podľa Fica problém dostať sa do parlamentu, pri SNS si myslí, že sa do snemovne dostane.

Fico opäť kritizoval opozíciu. „Ak sa pozerám na to, v akej situácii je dnes opozícia, tak mi je smutno. Pretože to, čo dnes predvádzajú, je neakceptovateľné,“ uviedol expremiér. Nevie, ako bude vyzerať slovenská politika v budúcnosti. Predseda Smeru poukázal aj na novovznikajúce strany a ich financovanie.


VIDEO: „Ak si sedem ľudí s obrovským egom myslí, že sa dohodnú a budú vládnuť v tomto štáte, tak sa veľmi, ale veľmi mýlia,“ povedal ešte v polovici júna líder Smeru Robert Fico.

Video
335 debata chyba
Viac na túto tému: #Robert Fico #Andrej Kiska