Pri nehode na D1 pri Červeníku boli traja zranení, dvoch prevážali letecky

Pondelková nehoda na D1 pri Červeníku si vyžiadala troch zranených. Potvrdil to Jozef Minár z Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR. Pôvodné informácie od hasičov hovorili o 12 zranených.

29.07.2019 15:19 , aktualizované: 18:03
nehoda, diaľnica d1, cesta Foto:
Nehoda na diaľnici D1, ku ktorej došlo v pondelok 29.7.2019.
debata (13)

Nehodu podľa jeho slov nahlásili o 14.14 h. Na mieste nehody ošetrili záchranári 16-ročné dievča, ktoré vrtuľníkom previezli do bratislavskej detskej nemocnice. Do Trenčína prevážali letecky ďalšiu ženu so zranením brucha. Vodiča kamiónu podľa jeho slov previezli sanitkou do Trnavy na urgentný príjem s poranením krížov a brucha.

Diaľnica D1 je po nehode čiastočne prejazdná v obidvoch smeroch

Podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Márie Linkešovej je v každom smere možný prejazd v jednom jazdnom pruhu. „Vodičom však zatiaľ odporúčame, aby sa tomuto úseku radšej vyhli,“ uviedla policajná hovorkyňa.

Nehoda sa stala približne 500 metrov pred odbočkou na Hlohovec na diaľnici D1 v smere na Piešťany. Na mieste dopravnej nehody je stále diaľničná polícia. Podľa prvotných informácií došlo k nehode najskôr v smere na Trnavu, kde vodič kamiónu nezvládol riadenie a prešiel cez stredové zvodidlá do protismeru. Tam došlo k zrážke s ďalšími tromi vozidlami, informovala Linkešová.

13 debata chyba
Viac na túto tému: #diaľnica D1 #dopravná nehoda