Bude predvolebný guláš variť Kočner?

Rozhodnú blížiace sa parlamentné voľby kauzy mafiánov alebo príde na rad aj seriózna politická ponuka? „Opozícia zatiaľ ukázala málo, chýba obsah,“ tvrdí komentátor denníka Pravda Peter Javůrek v najnovšom vydaní podcastu Počúvajte pravdu.

03.08.2019 06:00
debata (98)

Podcast: Čo ponúkne opozícia po téme spájania sa, a po škandále s marihuanou? Ohrozuje Kočnerova kauza koaličné spojenectvo? Sú politici zodpovední za prerastanie zločinu do justície a štátnych zložiek?

Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.

Podľa Javůrka rokovania o spájaní sa nepriniesli opozičným stranám očakávaný efekt a voličom chýba jasný politický program. Namiesto programu prišlo priznanie lídra progresívcov Michala Trubana k užívaniu marihuany v minulosti. „Tvrdé jadro voličov Trubana podrží,“ myslí si Javůrek. V podcaste si vypočujete aj analýzu k najnovším zverejneným informáciám, ktoré súvisia s kauzou podnikateľa Mariana Kočnera. Nové skutočnosti, ktoré vyplývajú zo zverejnenej SMS-kovej Kočnerovej komunikácie, môžu podľa komentátora ovplyvniť aj blížiacu sa predvolebnú kampaň. „Ak sa bude kauza ďalej rozpletať, zasiahne aj politickú scénu,“ hovorí v podcaste Javůrek.

Čo sú podcasty a kde ich nájdete?

Podcast je zvukový záznam, umiestnený vydavateľom či autorom na internete. Názov vznikol spojením slov pod (od názvu prehrávača iPod) a cast (od anglického slova broadcasting – vysielanie).

Podcasty môžete počúvať priamo na webe, kliknutím na audioprehrávač, alebo si ich môžete stiahnuť do svojho zariadenia (telefón, počítač, tablet) a pustiť si vtedy, keď vám to najviac vyhovuje. Podcasty teda môžete počúvať prostredníctvom mobilného telefónu s pripojením na internet aj počas šoférovania, športovania alebo iných aktivít. Počúvanie podcastu si nevyžaduje plnú pozornosť a nie je viazané na jedno zariadenie.

Na iOS zariadeniach je možné podcasty Pravdy počúvať prostredníctvom aplikácie Spotify App alebo aplikácie Podbean Podcast App.

Podcasty Pravdy nájdete na Google podcast a Spotify podcast Pravda.

© Autorské práva vyhradené

98 debata chyba
Viac na túto tému: #Robert Fico #Marian Kočner #Michal Truban #parlamentné voľby 2020