Truban vysvetľuje "5 gramov bieleho"

Na sociálnej sieti dnes líder Progresívneho Slovenska Michal Truban zverejnil status, na ktorom vysvetlil, čo myslel tým, keď písal na svojich blogoch, že ho "čaká ešte predať 5 gramov bieleho".

10.08.2019 09:52
debata (588)

Podľa Trubana malo ísť o reakciu na dizajn jeho webu blackhole, kde mnoho jeho užívateľov žiadalo, aby jeho stránka mala aj biely dizajn. Podľa samotného Trubana malo ísť len o žart. „Od včera som rozmýšľal, čo som tým vtipom myslel. Tak som si moje staré blogy otvoril a spomenul si: množstvo užívateľov (user-ov, chápete:) chcelo, aby naša stránka blackhole mala aj biely dizajn, preto som si robil srandu, že teda svojim užívateľom biele dám,“ priblížil v statuse Truban.

Video TV Pravda: Bol portál black hole Trubanov? Boli reči o predaji drog len zábavou medzi tamojšou komunitou? Mrzia Trubana hanlivé vyjadrenia na adresu živnostníkov z Kysúc? (vysielané 9.8. 2019)

Video

Truban neskôr na svojom blogu predstavil svojim používateľom nové vlastnosti webu. O tri dni neskôr im na stránke blackhole.sk predstavil nový biely dizajn spoločne aj so žltým. Truban v statuse ďalej vysvetlil, že týmto spôsobom sa so svojou komunitou na blogu bavil bežne.

Už vyše týždňa líder progresívcov vysvetľuje svoj vzťah k drogám. Najskôr sa objavil videozáznam prednášky pre vysokoškolákov z roku 2013, kde sa priznal k užívaniu drog. Truban najskôr túto tému zľahčoval, neskôr sa však priznal, že nielen fajčil marihuanu, ale vyskúšal aj LSD.

V piatok zasa vysvetľoval svoju komunikáciu, v ktorej hovoril o „5 gramoch bieleho“. Truban odmieta, že by niekedy predával drogy.

© Autorské práva vyhradené

588 debata chyba
Viac na túto tému: #drogy #Michal Truban #Progresívne Slovensko