Kauza Kočner: Sulík ani Matovič nemajú čo kritizovať Bugára

Prezidentka zareagovala správne a citlivo. Bez vytĺkania politických bodov pre strany alebo pre seba, hovorí komentátor Peter Javůrek v podcaste Počúvajte Pravdu. Na margo zverejnenia komunikácie obvineného podnikateľa Mariana Kočnera s Alenou Zsuzsovou kritizuje komentátor vyjadrenia opozície, v ktorých žiadali odchod šéfa Mostu-Híd Bélu Bugára z politiky.

17.08.2019 06:00
debata (81)

„V žiadnom prípade oni nemajú čo Bugárovi vyčítať,“ dodal Javůrek. V súvislosti s ďalším osudom koalície, ktorej lídri sa po zverejnení komunikácie Kočnera dostali pod verejný tlak, je presvedčený, že parlamentná väčšina situáciu ustojí. Podľa Javůrka aj preto, že tlak na predsedov koaličných strán je spoločný, a preto „sa nemajú prečo rozkmotriť.“

Podcast: Prečo kauza Kočner udrela na lídrov koalície? Kto hovorí pravdu a kto zavádza? Prečo opozícia nehovorí o svojich kontaktoch s Kočnerom? Bola reakcia Čaputovej na prezidentskej úrovni?

Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.

Čo sú podcasty a kde ich nájdete?

Podcast je zvukový záznam, umiestnený vydavateľom či autorom na internete. Názov vznikol spojením slov pod (od názvu prehrávača iPod) a cast (od anglického slova broadcasting – vysielanie).

Podcasty môžete počúvať priamo na webe, kliknutím na audioprehrávač, alebo si ich môžete stiahnuť do svojho zariadenia (telefón, počítač, tablet) a pustiť si vtedy, keď vám to najviac vyhovuje. Podcasty teda môžete počúvať prostredníctvom mobilného telefónu s pripojením na internet aj počas šoférovania, športovania alebo iných aktivít. Počúvanie podcastu si nevyžaduje plnú pozornosť a nie je viazané na jedno zariadenie.

Na iOS zariadeniach je možné podcasty Pravdy počúvať prostredníctvom aplikácie Spotify App alebo aplikácie Podbean Podcast App.

Podcasty Pravdy nájdete na Google podcast a Spotify podcast Pravda.

© Autorské práva vyhradené

81 debata chyba
Viac na túto tému: #Pravda #podcast #Počúvajte Pravdu